Wellness oplevelser i Rømø & Tønder

Ordet wellness kommer af engelsk: at være well, og har en dobbelt betydning: At være rask og at have det godt. Wellness omfatter fysisk, mentalt og emotionelt, spirituelt og socialt velvære.
Visit Rømø Tønder
Online guides

Feriecenter og wellness

Hotel kommandørgården

Kommandørgården er et hyggeligt feriecenter med hotel, lejligheder, hytter, camping og et hav af aktivitetsmuligheder, både aktive og afslappende.

Deres wellnessområde rummer en indendørs pool såvel som en udendørs. Udover poolområdet byder Kommandørgården på Tepidarium & Kraxenofen samt aromabad og jacuzzi, The Hjørne og balkon.

Afspil video

Svømmehal og wellness

Svømmehal og bowling

Skærbækcentret er et stort fritids- og feriecenter i hjertet af Skærbæk. Med ferieby, sportscenter, svømmehal og en god restaurant, er stedet en attraktiv destination for mange familier.

Skærbækcentret har en stor svømmehal, hvor børnene kan lege alt imens forældre får en tur i dampbad, boblebad, sauna eller helsebad. Når turen i badebukserne er slut, kan man afslutte på Restaurant Staffeli som tilbereder gastronomisk mad.

Feriecenter og wellness

Enjoy Resorts Rømø

Enjoy Resorts Rømø – placeret midt i Nationalpark Vadehavet – er et af Danmarks største wellness resorts med 200 luksus ferieboliger.

Rømøs unikke natur og landskab giver ro fra dagligdagens travle liv og kan nydes i optimale faciliteter på denne smukke ø.

Enjoy Resorts byder på 2.600 kvadratmeter wellness med alt hvad luksus indebærer.

Svømmehal & wellness

Arrild svømmehal

Svømmehallen har siden det er blevet bygget gjort rigtig meget ud af, at udbygge sit wellness område, som i dag byder på fiskespa, infrarød kabine, infrarød fodmassage, dampbad, romersk bad, spabad, udesauna m/saunagus og dame/herre sauna.

Svømmehal & wellness

Tønder Sports og Fritidscenter

Tønder svømmehal tilbryder en række forskellige wellness aktiviteter som:

  • Varmtvand bassiner 34º
  • Børne bassiner 34º
  • Massagedyser
  • Vandlegetøj
  • Boblebad/spabad
  • Udendørs sauna med plads til 20 personer
  • Dampbad med plads til 15 personer
  • Indendørs sauna i tilknytning til omklædningsrummene
da_DK

Tilmeld dig nyhedsbrevet

bliv opdateret omkring de nyeste oplevelser, events, guides og meget mere.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet, acceptere du vores privatlivspolitik, og du vil fremadrettet modtage nyhedsmails og kampange tilbud.

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular