Visit Rømø & Tønder

Vinter og julen i Rømø & Tønder

Nøgne træer, bidende kulde og smukke vintermorgener, det er de vi kender fra den danske vinter. Men forglem ikke de hyggelige små julemarkeder, den forandrene natur og skønne timer med familie og venner i ly af sommerhuset.

Mangler du et ophold?

Cykelruter

Vandreture

Udforsk events

Sådan er vinteren på den sydvestlige kyst af sønderjylland.

Vinteren betyder ikke kun hård kuling, forhøjet vandstande og de enkelte stormene nætter.

Faktisk så er vinteren meget mere, for når duggen bliver til frost og dagens første solstrøjf rammer horisonten, så er naturen smuk på en helt speciel og skælsættende måde som i den grad kan sætte smukke minder på en ferie i det Sydvestlige Sønderjylland.

Kombinere man den smukke natur, med de hyggelige oplyste byer under julemarkederne så kan man i den grad mærke at nu er det tiden hvor man samles på nær og fjern.

mangler du et ophold?

Cykelruter

Vandreture

Udforsk events

Inspiration til vinteroplevelser

Selvom vinteren kan være kold og barsk, så er naturen smuk på sin helt egen måde, vi anbefaler derfor at tage en tur i bilen og køre langs vestkysten helt fra Rudbøl og hele vejen til Rømø, hvor du kan opleve Nationalpark Vadehavet fra sin allerbedste side. Her kan du blandt andet stoppe hos en af de mange seværdigheder som ligger langs Vadehavskysten.

Udvalgte højdepunkter i vinteren

Vi har lige udvalgt et udpluk at steder vi synes er ekstra relevante i vintersæsonen.
For flere oplevelser, attraktioner og seværdigheder kan du klikke videre for at få en længere liste.

Praktisk information

Rømø er godt nok en ø i Vadehavet, men man skal ikke bekymre sig om hverken færger eller andet.
Der ligger nemlig en 9 km lang dæmning, Som man kan køre over for at komme til Rømø. Vil man derimod gerne til den tyske ø Sild, kan man tage en færge fra Rømø.