Video bibliotek – Visit Rømø & Tønder

Find inspiration til ferien via video materiale produceret af Visit Rømø & Tønder

Visit Rømø Tønder

Online guides

Sovgodt8 er et bed & breakfast sted der ligger lige inden den tyske grænse ved Sæd. Stedet er utroligt hyggeligt og som noget helt unikt er Sovgodt8 blevet tildelt Greenkey diplomet.

Marskhotellet i Højer

Højer ligger i Danmarks sydvestlige hjørne, her finder du både kunst, natur, byliv og historie. Bo f.eks. på Marskhotellet i Højer, hvor du bestiller online og checker ind selv via en kode du modtager når du booker.

Kitesyd - vindaktiviteter

Tag med til Sønderstrand, Rømø og oplev Blokars, vindsurf og mange andre vinddrevne sportsgrene sammen med ktiesyd.

Café Fru Dax

Café Fru Dax på Rømø, er en af caféerne der ligger placeret midt i Lakolk Butikscenter. Her kan du spise lækker Café Mad i hjemlige omgivelser.

Rømø Tours - Ø-rundfart

Rømø Tours er en traktorbus der køre alle hverdage i turistsæsonen på Rømø. De har 9 forskellige stops, der kommer forbi det mest populære attraktioner på øen.

Klægager - DKs smukkeste bondegård 2017

Klægager er: Den Gamle Digegreves Gård. Besøg vores istandsatte marskgård med charme og masser af plads og muligheder så store, som Det Sønderjyske Kaffebord.

Hohenwarte bondegårdsferie

Hohenwarte ligger lidt udenfor Højer by, midt i Nationalparken Vadehavet.

Brinksgaard - Livstilsbutik udenfor Tønder

Brinksgaard er en livstils butik lige udenfor Tønders bygrænse. I butikken finder du tøj, alkohol, en café og masser af lokale spændene produkter.

DEL GERNE DENNE GUIDE, HVIS DU KUNNE LIDE DEN

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på whatsapp
WhatsApp
Oplevelses guiden
Bjarke Petersen

Rømø Dragefestival

Rømø Dragefestival er med garanti en oplevelse man vil mindes – men pas på – det kan let blive en livsstil. Det er det for mange af de drageflyvere, der hvert år valfarter til Rømø, for at vise de sidste kreationer af forskellige drager – og måske man er så heldig at løbe med en præmie, for sit talent.
Det er også her, hvor nybegynderen kan få et par gode tips og tricks, hvis man har en drage, der ikke helt gør, som den skal.

Læs mere »
Rømø Motor festival
Oplevelses guiden
Bjarke Petersen

Rømø Motor festival 2020

Den 22. august 2020 er der skruet op for ægte dansk motorsport, når Rømø Motor Festival igen i år, afholder det legendariske veteran motorløb på Lakolk Strand på Rømø.

Hele arrangementet er gratis, så tag din ven, kæreste eller hele familien med, til en oplevelsesrig dag i motorsportens tegn.

Læs mere »

Tilmeld dig nyhedsbrevet

bliv opdateret omkring de nyeste oplevelser, events, guides og meget mere.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet, acceptere du vores privatlivspolitik, og du vil fremadrettet modtage nyhedsmails og kampange tilbud.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular