Visit Rømø & Tønder

Spisesteder Rømø og Tønder

Leder du efter spisesteder på Rømø eller i Tønder, kan du her på siden sortere efter restauranter og spisesteder rundt omkring i hele Tønder og på ferieøen Rømø. Der findes utallige Restauranter og Caféer med et stort  • Der er ingen fortegnelser, der matcher din søgning. Nulstil filtre
 • Listevisning

  Find spisesteder på Rømø

  På Rømø findes der to områder hvor spisestederne er centreret, nemlig på Lakolk Butikscenter eller i Havneby. På Lakolk finder du en hyggelige strandpromenade, hvor der ligger forskellige caféer og Restauranter. i Havneby er spisestederne mindre samlet, men der ofte bedre plads i højsæsonen.

  Restauranter på Rømø

  På Rømø er der mange Restauranter, heriblandt finder du, Café Fru Dax, Hr. Dax, Café Retro. Når du skal spise hos en af disse Restauranter er det en god ide at bestiller bord inden du skal afsted, der nemlig altid rigtig mange mennesker på Rømø især i feriesæsonen.

  Specielt for Restauranterne på Rømø er at de fleste steder kun har åbent fra forår til efterår og har lukket i vinterperioden.

  Find spisesteder i Tønder

  I Tønder er der et utal af forskellige Restauranter, de fleste ligger placeret i gågaden, hvor du finder forskellige cafér og restauranter som har forskellige madkulturer. De mest populære caféer er Café Victoria, Café Arthur og Kloster Caféen.

  Restauranter i Tønder

  Skal du finde et hyggeligt sted og nyde aftensmaden, så kan man klart overveje at finde en god restaurant i Tønder. Alle steder har mere eller mindre åbent hele året rundt, men specielt i sommerperioden kan man få lov at sidde ude på torvet eller gågaden og nyde sin mad.