Visit Rømø Tønder

Alle oplevelser

Området byder på mange oplevelser til alle interesser – lige fra de mest kulturelle og historiske oplevelser, til de spontane og adrenalinpumpende sus. Hos Visit Rømø Tønder har vi valgt at opdele alle oplevelserne i 6 hovedkategorier, så du nemt kan finde de oplevelser du er på jagt efter.

Billede: Marc Roed

Porpulære oplevelser lige nu

Vadehavet og Østers - Foto Thomas Høyrup Christensen (12)-1600px

Vadehavsvandring

Om du aldrig har været på vaden eller om du er naturelsker der kommer der igen og igen, så er en Vadehavsvandring en oplevelse for alle.

Vadehavet og Østers - Foto Thomas Høyrup Christensen (11)-1600px

Østers

Nationalparken Vadehavet rummer tonsvis af Østers, og de kan plukkes og tilberedes af alle som ønsker sig denne smagsoplevelse

IMG_7813

Jul i Tønder og omegn

Julen begynder d.7 november i Tønder. Her kan du besøge den hyggelige by under juletiden og mærke julestemning med alle sanser.

PANA0621-1600px

Tønder turen

Turen er på gå-ben og tager omkring 2-4 timer, alt efter hvor længe man bruger på hver destination. Gå-distancen er kun 900 meter i alt, så alle – både unge og gamle – kan være med.

Rømø & Tønder - Find en guide

Trækfugle

Hvert år trækker fugle mod syd og tilbage igen. Vadehavet tankstationen for fuglene inden de begiver sig på en lang rejse. Hvis du elsker at nyde fuglene, så er området det perfekte sted.

Rømø Dæmning

16 Seværdigheder på Rømø

De mest populære Seværdigheder, der er at finde på Rømø. Tag familien i hånden og kom ud og oplev Rømøs unikke natur samt de seværdigheder, øen gemmer på.

Visit Rømø & Tønder

FIND FLERE OPLEVELSER

Find oplevelser som du syntes er interessante.

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular