12 oplevelser i julen 2021

En samling af oplevelser du kan begive dig ud på julemåneden 2021.
Visit Rømø & Tønder
Online guides
1

JULEBYEN I TØNDER

Julebyen i Tønder er ofte blevet kaldt Danmarks hyggeligste juleby, og vi tror på at dette skyldes den allerede smukke og historiske bygningskultur igennem den gamle gågade i Tønder. 

Under julemåneden er gågaden fyldt med det smukkeste julelys og pynt som går hele vejen til Torvet hvor der findes julehytter hvor du kan købe alt fra julepynt til de traditionelle brændte mandler.

2
2

JULEMARKEDER

3

PLUK DIN NYTÅRSØSTERS

4
4

GUIDET JULETUR I TØNDER

Mangler du at købe julegaven?

Udforsk vores deals, som kan indløses hele året rundt.

5

SØNDERJYSK KAFFEBORD

6

Lad børnene lege i Skærbækcentret

Skærbæk Centret er et stort feriecenter, hvor børnene kan bruge mange timer i det indendørs mini badeland, hvor der både er vipper, vandrutschebane, børnebassin og svømme linjer til de voksne.

Efter badeturen kan man nyde mad i restauranten og måske afprøve bowling skoene efterfølgende.

7

TØNNISGÅRD NATURCENTER

Naturcenteret på Rømø, er klart et besøg værd her i den kolde tid. Indenfor vil du kunne opleve udstillinger og du vil kunne købe lidt med hjem til familien.
Har man taget overtøjet med, så kan man evt. tage med på nogle af deres guidede ture, som ofte finder sted i vadehavets ånd.

8

Verdens største Ecco butik

Vidste du at Ecco er et dansk mærke som blev startet af en lokal fra en lille by i Sønderjylland.

Karl Toosbuy grundlagde Ecco i Bredebro i 1963, og har i dag over 1000 butikker fordelt over hele verdenen.

På trods af den verdensomspændende virksomhed, så er Ecco stadig en meget stor del af den lille by i Bredebro, hvor for få år siden der blev bygget et helt nyt torv midt i byen, som i dag bliver kaldt Toosbuys Torv. På Toosbuys Torv kan du finde verdens største Ecco butik som ligger lige i skyggen af deres hovedkontor på den anden side af gaden.

Som bonus kan du også besøge en officiel Lego butik på torvet samt Café Sko og en Sport og fritids butik.

9
9

Tag på museum

10
10

Smag på julen!

11

Besøg skulputhaven og cirkelbroen i Tønder

Tag på en frisk gåtur i Tønders skulpturhave som for nyeligt har fået sig en ny Cirkelbro som strækker sig ud over Vidåen i Tønder.

Skulpturhaven er en samling af unikke skulpture som er del er et projekt for at udsmykke det offentlige byrum i Tønder. 

12

MARSK TÅRNET

Marsk tårnet er et samlingspunkt for hele Marsk Camp, hvor alle er velkommen til at tage en tur op for at betragte den spektakulære udsigt. Få naturoplevelser i Sønderjylland på en helt ny måde.

Når du er gået 146 trin op, og lander på udkigsplatformen, står du således 36 meter over havets overflade. Her er der rig mulighed for at opleve, hvordan himmel og hav går i ét med horisonten. Dette giver et helt unikt perspektiv på den ellers umiddelbart flade marsk.

Indhold oversigt

Tønder by
Inspiration til oplevelser

Seværdighedstur i Tønder by

Som turist i Tønder er der nogle ting som man bare må se og opleve. i denne guide finder du 7 attraktioner i Tønder midtby som helt sikkert vil berige dit besøg i Tønder.