Menu

Vadehavsøsters

Smag, pluk og oplev østers direkte fra Vadehavet

Vadehavsøsters er de seneste par år, blevet et kæmpe hit verdenen rundt, og de findes i tonsvis i Nationalparken Vadehavet.

Afspil video

Østers i Nationalparken Vadehavet

Nationalparken Vadehavet rummer tonsvis af Østers, og de kan plukkes og tilberedes af alle som ønsker sig denne smagsoplevelse

Nationalpark Vadehavet rummer helt uventede og overvældende oplevelser, og der er mange måder at opleve verdens vigtigste tidevandszone, Nationalpark Vadehavet og UNESCOs Verdensnaturarv på. Ønsker du at få alle sanser stimuleret, så er en østerstur den ultimative oplevelse. Du kommer helt tæt på, når vi blot få hundrede meter ude på vadefladen finder østersbankerne, hvor du kan plukke masser af østers – verdens frækkeste råvare.

Sådan spiser du Østers 

I de kolde måneder frem fra september/oktober og frem til april måned, kan du selv samle østers, du må tage dem med hjem og nyde derhjemme eller nyde dem ude i den friske luft. Østersen kan spises på mange måder, faktisk er det næsten kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan tilberede en Østers. Et godt tip er at drikke vin eller kold øl til Østers.

 

De traditionelle måder at tilberede en østers er: Rå Østers, Marinerede Østers & Gratinerede Østers.

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular