Menu

28 august. 2021

Sønderjysk Kagefestival

Spis dig igennem Tønders gade i et væld af forskellige kager.

En kagefestival i Tønder

Spis dig igennem Tønder og det sønderjyske kaffebord. Køb et klippekort til Danmarks sødeste festival – Sønderjysk Kagefestival, der bliver afholdt i Tønder midtby d. 28 august 2021.
Klippekortet giver dig adgang til den fulde smagsoplevelse af det sønderjyske kaffebord og tager dig igennem både de bløde og de hårde kager.

Praktisk:

Sønderjysk Kagefestival afholdes i Tønder midtby d. 28 august 2021 kl.11.00-14.00.

Dit klippekort afhentes på Allegade 15 Tønder i Vores Marsk på festivaldagen, husk at medbringe din kvittering for online købet. Klippekortet benyttes ved stande der er placeret rundt i Tønder midtby, du vil sammen med dit klippekort få udleveret et kort over kageruten.

Om festivalen

Formålet med Sønderjysk Kagefestival er at sætte fokus på den særlige sønderjyske tradition inden for bagerfaget og give gæsterne til festivalen mulighed for at blive klogere på historien omkring det sønderjyske kagebord. Festivalen er et samarbejde mellem Tønder Handelsstandsforening, EUC Tønder og butikker i byen, lokale bagere, Rømø-Tønder Turistforening, Tønder Erhvervsråd og Tøndermarsk Initiativet.

 

DM i Brödtorte

Alle får mulighed for at gå ombord i det sønderjyske kagebord imens jagten på Danmarks bedste brödtorte går ind. Det foregår fra klokken 11.00 til klokken 13.00 på gågaden i Tønder midtby.

Dommerpanelet består blandt andet af borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen, Nip – vinder af Den Store Jule- & Nytårsbagedyst 2017 og Trine Bladt – Underviser på EUC Syd i Tønder, Bager og Konditor.

Alle kan deltage med deres helt eget bud på landets bedste Brödtorte. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til destinationsudvikler i Tøndermarsk Initiativet – Julie Bjerre Hermansen: jrbh6@toender.dk

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular