Menu

Strandsejlads på Rømø

Smag, køb og oplev frisk fisk fra havet

Ved vandet kan man altid smage fantastiske fisk, fanget af den lokale fiskeri industrien.

Vesterhavs fisk på menuen

Desværre findes der ikke længere fiske aktioner på Rømø mere, men der fiskes dog stadig rigtig meget ud fra vestkysten, og de fisk købes hjem fra fiske aktioner langs vestkysten, og kan købes af lokale og turister i fiskebutikker som f.eks. i havneby.

De fisk som fanges på vestkysten og omkring Rømø er således:
Pighvar, Havtaske, Havkat, Rødspætte, Rødtunge, og helt unikt er Ål som faktisk vandre fra åer og vandløb ud i vadehavet og tilbage når sæsonen skifter.

Unikt for Rømø 

Rømø Rejen og Østers

Hvis vi taler om specialiteter der unik for Rømø, så kan vi nævne Rømø Rejen, som fanges i Vadehavet omkring Rømø. Rejen kan du smage eller købe på en af havnebutikkerne i Havneby.

Vadehavsøstersen som ligger i millionvis omkring Rømø og Vadehavsområdet, er en anden vigtigg specialitet for området. Faktisk er det på nuværende tidspunkt kun muligt at smage Vadehavsøstersen hvis man selv vælger at tage ud på vaden og plukke østers, vi anbefaler dog at man tager en guide med, da det ofte er en bedre oplevelse at have en professionel med.

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular