Østers

Smag Vadehavets juvel

Vilde Vadehavsøsters.

Fra september til april kan du gå på jagt i Vadehavet efter de lækre og store Vadehavsøsters. De mange guidede ture ruster dig til turen ud i Vadehavet og sikrer, at I ikke bare finder østers, men også får en lækker smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Ved lavvande går I udover de endeløse flader og bliver næsten et med naturens bredde vidder. Østersbankerne er fyldte med store og friske østers, der både kan nydes på stedet eller tages med hjem. Ved mange ture inkluderes også efterfølgende tilberedning af østersene over bål og med tilbehør.

Husk at orientere dig om påklædningen; lange gummistøvler eller waders og varmt tøj. Du kan ofte leje udstyr hos turudbyderen. Læs mere, når du booker din oplevelse.

Østersture Ved Vadehavet har forskellig varighed. Ved Vadehavscentret tager en tur 4-5 timer. På Rømø tager en østerstur ofte 2 timer.

Hvem står bag Danmarkskampagnen Ved Vadehavet er en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst i Danmark og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark. Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

da_DK
de_DE en_GB da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular