Menu

Midt i Nationalpark Vadehavet - en ferie ø af højeste standard.

Rømø

Rømø er ofte set på som Vadehavets juvel, da Rømø er det perfekte feriested, her finder man nemlig enorme sandstrande med blå flag, så man kan sikkert bade og sole sig, samt kan man opleve rig kultur og masser af faciliteter som man vil ønske sig på en ferie.

UDFORSK ALLE OPLEVELSER

UDFORSK GUIDEDE TURE

For ca. 8000 år siden overskyllede havet lavtliggende områder langs med kysten, højtliggende områder/sandvolde udviklede sig igennem tilførsel af nyt materiale og Rømø blev efterhånden dannet i dens nuværende form. Øen er fast beboet siden 1200 – tallet og også kirken blev opført i denne tid. Imens indbyggere levede førhen af fiske- og hvalfangst, er turisme den vigtigste indtægtskilde i dag. Rømø har Europas største og fineste sandstrand, som egner sig til alle slags vand- og vindsport, en færgeforbindelse til naboøen Sild, og en smuk og varierende natur med vadehavet, hedesletter og skovområder, som kan opleves med og uden guide til fods, på cykel eller hest. Godt udstyrede feriehuse, campingpladser med flot beliggenhed, vandrehjemmet med tradition, pensioner, hoteller til enhver behov og restauranter og butikker byder velkommen.

Oplevelser

Udforsk oplevelser for dette område.

Sæsonerne

Udforsk oplevelser i forhold til den sæson du er på ferie i.

Kategorier

Oplevelser efter kategorier

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular