Menu

En lille by med royalt besøg

Møgeltønder

Igennem mange år har Møgeltønder været præget af Schackenborg slot, som har haft forskellige ejere, og som idag er varetaget af Schackenborgs fonden.

UDFORSK ALLE OPLEVELSER

UDFORSK GUIDEDE TURE

Møgeltønder er en idyllisk landsby med brostensbelagde gader og lindetræer, et eventyrligt slot og en prangende barokkirke fra 1600/1700-tallet. Slottet Schackenborg gennemgik en stor renovering og blev bopæl for prins Joakim og hans familie indtil 2014. Slotsparken må gerne besøges og guidede ture igennem slottet fortæller historien. Til slottet hører slotskroen med herskabelige værelser og sanselige gastronomiske oplevelser samt herskabsstalden, som bliver brugt som cafe. Slotsfeltladen, Danmarks største lade med stråtag, oprindelig bygget til opbevaring af halm, fungerer som kulturhus med udstillinger og koncerter og viser omegns og guldhornenes historie. I Møgeltønder findes en campingplads med pool, hytter til udlejning og legeplads.

Oplevelser

Udforsk oplevelser for dette område.

Sæsonerne

Udforsk oplevelser i forhold til den sæson du er på ferie i.

Kategorier

Oplevelser efter kategorier

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular