Menu

En by med helt unik historie

Løgumkloster

Løgumkloster har igennem mange hundrede år været hjemsted for munke der har gået sin daglige gang på Klosteret, som idag er åben for turister.

UDFORSK ALLE OPLEVELSER

UDFORSK GUIDEDE TURE

Ligesom i andre byer ligger Løgumklosters imponerende cistercienser kirke i midten af byen. Kirken blev opført mellem 1225 og 1325 til dels i murstens gotik, en byggestil med store mursten, som bliver betragtet som verdens kulturarv. Løgumkloster har stor religiøs og åndelig betydning igennem kirkelige uddannelser, klokkespil- uddannelsen, refugium og folkehøjskole. Med Brede Åen og Danmarks største stykke urørt urskov, ”Draved Skov” byder Løgumkloster på mange skønne naturoplevelser til fods, kano eller cykel. Andre aktiviteter i byen er ”Den gamle Biograf”, museet Holmen med skiftende udstillinger og idrætscenter med friluftsbad. Sommeren igennem bliver der sparket dæk i byen, elskere af gamle biler og køretøjer mødes hver onsdag aften og fremviser deres skatte. Forretningerne holder åben, madsteder byder på øl, pølser og andet godt.

Oplevelser

Udforsk oplevelser for dette område.

Sæsonerne

Udforsk oplevelser i forhold til den sæson du er på ferie i.

Kategorier

Oplevelser efter kategorier

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular