Bar

FACILITETER

KAPACITET

OMKRING

Velkommen til Hotel Tønderhus – ved Vadehavet. Hotel Tønderhus forener den klassiske danske kro-kultur med moderne hoteldrift. Hotellet har 60 værelser og fem lækre mini-suiter. Alle værelser er som minimum udstyret med eget bad, toilet, buksepresser, hårtørrer, telefon,radio/tv, filmnet, mv. Vi tilbyder miniferier, ”Dig & Mig ophold” og weekendophold. Hotellet har faciliteter til fester og konferencer på op til 200 personer.

Maden

Restaurant Staffeli er et spiseted der ligger vægt på kvaliteten. Her finder du Gourmet mad, der er tilberet af vores udannede kokke, som hele tiden opdatere vores buffetmenu og special retter.

Se aktuelle menuer her:

Vi har også A La Carte

Åbningstider

Restauranten har åbent hver fredag og lørdag aften fra kl. 18:00
I højtider og ferier er der ekstra åbent. Her kører vi ofte med specialtilbud og andre spændende menuer efter kokkens valg.

Om Staffeli

Restauarant Staffeli byder ikke blot på en enestående udsigt over området, men også lækker mad med råvarer fra sønderjyske leverandører.

Restauranten er en familierestaurant med fornuftige priser og vi lægger vægt på, at der altid er noget til vores små gæster.

Der er mulighed for frokostretter og brunch mod forudbestilling – fra 2-40 personer.

Maden serveres i hyggelige og moderne omgivelser – krydret med kunst af vores tilknyttede huskunstnere.

Vore populære buffetaftener byder på noget for enhver smag – og hver sommer har vi ”Grill & Musik” på terrassen, hvor den store grillbuffet ledsages af musikalsk liveunderholdning. Ved juletid har vi naturligvis både traditionelle og anderledes julemenuer på programmet.

OM CAFÉ FRU DAX

Hos Café Fru Dax er der altid plads og rum til den bedste madoplevelse for hele familien. Maden er tilberedt med friske råvare og tilsat hjemmelavede ingredienser.

Hos Café fru Dax er der et bredt udvalg af lækre frokost og aftenretter. Her kan der vælges alt fra sandwich, nachos og smørrebrød, til striplon, wienerschnitzel og stjerneskud.

CAFÉ FRU DAX TILBYDER

Vi byder altid på lækre hjemmelavede gammeldags isvafler der bliver lavet på en rigtig vaffel rondel, derudover tilbyder Café fru dax også softice, pandekager, belgisk vaffel og kaffe/kage.

Her finder i 45 forskellige is varianter der bliver leveret af fra vores leverandør Frisko.

Vi tilbyder også på morgenmad, her kan du selv sammensætte din morgenmad.

Besøg www.frudax.dk/vi-tilbyder/ for at se vores menu kort. Dette gælder også vores menukort på morgenmad.

BORDRESERVATION FORETAGES VIA TELEFONEN. RING VENLIGST  74757509 / 29262196

ÅBNINGSTIDER

ÅBNER IGEN SLUTNINGEN AF MARTS 2020
Mandag til torsdag: kl. 10.00 – 20.30
Fredag til lørdag: kl. 10.00 – 21.00
Søndag: kl. 10.00 – 20.30
Obs: køkkenet lukker kl. 20.00 alle dage / kl. 20.30 lørdage.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular