Skærbæk

Beskrivelse mangler

Skærbæk Fitness byder på indendørs fitnesscenter med frivægte, maskiner, løbebånd, cykelmaskiner, crossfit, hold træning og adgang til svømmehal.

Dagstræning

Hos Skærbæk Fitness kan du få dagstræning, hvilket betyder du kun behøver at betale en dag ad gangen.

Prisen ligger på 65,- DKK per dag.

Åbningstider

Reception

Mandag: 09:00 – 12:00 & 16:00 – 19:00

Tirsdag: 16:00 – 19:00

Onsdag: 09:00 – 12:00 & 16:00 – 19:00

Torsdag: 16:00 – 19:00

Fredag: 09:00 – 12:00

Lørdag: 10:00 – 13:00

Åbningstid for fitness

Mandag – lørdag :  06:00 – 22:00

Søndag: 06:00 – 21:00

Medlemsskaber

Vi har flere forskellige medlemsskaber som varier alt efter hvad man ønsker at have tilgængelig i fitnesscentret.

Priserne ligger på 200-310,- DKK

Læs mere om medlemsskaber….

Om Mathiasen Smykker

Vi er medlem af Danmarks guldsmedeforening hvilket borger for troværdighed og sikkerhed. Desuden er vi medlem af deres landsdækkende bytteservice, hvilket betyder at gaver købt hos os i butikken eller i web-shoppen kan byttes i over 300 ure & guldsmedebutikker spredt over hele Danmark. Se butikker under FIND BUTIK I DANMARK
Kilde til tekst hjælp her.

Vores hovedmærker inden for smykker

Aagaard, Story, BNH ,Nordahl Andersen, Susanna Fris Bjørner, Lund of Copenhagen, Connection, Blicher Fuglsang, Toftegaard, Heiring.

Dåbs- & gaveartikler

Desuden fører vi et stort sortiment i smykker fra Støvring og dåbs- & gaveartikler fra Nordahl Andersen. Vi fornyer os hele tiden og sortimentet og mærkerne skifter alt efter hvor vi finder de mest innovative leverandører.

Energetix

Her er magneter det alt dominerende. Smykker med magneter der ilter blodet og dermed hjælper kroppen af med dens affaldsstoffer og kan derfor lindre eller helt fjerne ”sygdomme”. Alt fra nakkeproblemer over hovedpine til smerter i fødder. Vi tester smykkemagneterne selv så vi er sikre på de er virkningssikre.

Briller og kontaktlinser

Vi driver foruden ure & smykkebutikken også en afdeling for briller og kontaktlinser. Se vores hjemmeside for briller og kontaktlinser her

BIRKELEV NATURKUNST

Vi flyttede ind i 1997 på et landsted der var noget forsømt. Siden har vi gjort meget ud af at få haven indrettet som vi gerne ville have den. Først fik vi græsplæne, køkkenhave, frugthave, kaniner, høns og katte. Senere har vi suppleret med forskellige småfugle i volierer, duer, sølvfasaner og guldfisk. Haven på 7000 m2 er løbende kommet mere og mere under nænsom kontrol, så vi har fået flere forskellige bede, vinterhave på 150 m2, pergolaer, en havedam og meget mere.

Siden Jane begyndte at arbejde fuld tid som pilefletter er der kommet mange projekter i haven i pil. Der er mange forskellige hegn, huler, tunnel og ting der mest er til forundring. Jans træskulpturer pryder nu også haven i mange forskellige udgaver. Frostsikker havekeramik er blevet en del af sortimentet og det indgår ligeledes som en integreret del af haven.

Eventyrskoven er et helt kapitel for sig. Her udfolder vi vores kreativitet fuldt ud og har efterhånden rigtig mange eventyr, børnesange myter og historier repræsenteret. Vores største udfordring er at haven er for lille. Vi har stadig mange ideer at lege med.

ÅBNINGSTIDER

Skærtorsdag til og med efterårsferien uge 42:

onsdag, torsdag og søndag kl. 10.00 – 17.00

Juli og august:

onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 10.00 – 17.00

Påskeprojekt:

Skærtorsdag, Langfredag og lørdag kl. 10.00 – 17.00.

DAISY DAHL

Som Billedkunstner og Designer er jeg født til i at tænke kreativt. Jeg bobler af ideer og når det lykkes mig fastholde min ide, omdanner jeg kaos til kunst. Jeg ser det smukke i det grimme, og ved at arbejde intens og længe, får jeg skabt kunst og kunsthåndværk, som er både smukt yndefuld og unikt.

Mine malerier er fjollede, farvestrålende, livsglade og sprudlende, hvorimod mine designs er minimalistiske på en kreativ måde. Hinandens dimentrale modsætninger, måske også derfor det er så fascinerende at forene de 2 verdener.

ÅBNINGSTIDER

Daisy Dahl holder åbent i galleriet, dag, aften og weekend efter aftale

FISKEKORT

Fiskekort kan købes hos Brøns Kro & Rømø Turistbureau

Dagkort, senior (16+ år): 50,- kr.

Dagkort, junior (10-16 år): 25,- kr.

Ugekort, senior (16+ år): 150,- kr.

Ugekort, junior (10-16 år): 60,- kr.

Omkring

Skulle man en sensommerdag få lyst til at prøve noget nyt, kan det måske være en ide at sætte kursen mod den forholdsvis ukendte Brøns Å, der løber ud i Vadehavet mellem sine mere berømte naboer Ribe Å i nord og Brede Å i syd.

Fra slusen ved udløbet i Vadehavet og til Birkelev Plantage ved Ullerup. Fiskeri på begge sider.
Fiskeri forbudt ved dambruget 1 km øst for jernbanebroen i Brøns.
Havørreder op til 8 kilo. Flotte gedder. Spinner eller orm og flåd er velegnede.

Pers Awten/Pers aften/Sankt Peters Aften er en nordfrisisk tradition, minder om dagen Sankt Hans som vi alle kender. Det er en bålfest med taler, som fejres d. 21 februar hvert år, langs kysten på Rømø og fastlandet, faktisk hele vejen op langs den sønderjyske vestkyst. På nordfrisisk hedder traditionen: Biikebrånen. Biike benyttes i dag i sømandssprog og betyder sømærke.

At det har tilknytning til sømandssproget er ikke mærkeligt, da mange frisere og jyder i det sidste par hundred år har arbejdet som søfarende. Så Pers Awten blev en form for stor afskedsfest for søfolket, som drog til Grønland for at hvalfange. Oprindeligt stammer Pers Awten fra hedensktid, da var ilden offergave til de nordiske guder. Senere hen har det været et rituael for at fordive den kolde vinter.

Typisk til Pers Awten/Pers Aften serveres der lækker grønlangkål.

Millioner af LEGO klodser samlet under et tag, det har du mulighed for at opleve i Skærbæk Centeret.

Kreative byggerier af de berømte LEGO klodser, kreativiteten er uendelig. Når man går rundt blandt Hogwarts, Dødstjernen eller en tro kopi af Berlin.

BILLETTER

Det koster et lille beløb ved indgangen, for at få adgang til udstillingen.

HVOR & HVORNÅR

Skærbæk Centeret, sidste weekend i September.

Kunstnerhuset i skærbækcentret er et kunst- og kulturhus uden lige. Faktisk er vi unikke i Danmark!

Huset indeholder 3 topmoderne kreative værksteder, udstillingslokale, kunstbutik og en permanent udstilling af kunstværker, fremstillet af lokale vadehavskunstnere. I tilknytning til Kunstnerhuset ligger skærbækcentret med svømmehal, bowlingbaner, restaurant og ikke mindst en flot kunstbutik, hvor man både kan finde unikke malerier og tekstiler, men også sjove og spændene souvenirs, fremstillet af vadehavskunstnere.

I Kunstnerhuset udbydes året rundt en bred vifte af kurser for alle aldersgrupper og niveauer indenfor kunst og kunsthåndværk. I skoleferierne er der et åbent kreativt værksted, hvor børn og voksne kan male, tegne, klippe, klistre og arbejde kreativt, lige så længe de vil. Vi har i Kunstnerhuset sørget for kreative tilbud til både drenge og piger, voksne og børn og så tager vi naturligvis oprydningen.

Det er også muligt at leje sig ind i et værksted eller selv lave en aftale med en kunstner om undervisning, sammen med f.eks. 4 veninder.

De kreative udfoldelsesmuligheder er mange – ring til os eller send os en mail og hør om dine muligheder for et kreativt ophold, eller kom forbi og oplev et fritidscenter, hvor der er aktiviteter for både krop og sjæl.

I SuperBrugsen finder du et aktuelt og inspirerende udvalg af de dagligvarer, du har brug for, til konkurrencedygtige priser.

Desuden lægger SuperBrugsen vægt på at styrke det lokalsamfund, de er en del af. Det gør de dels gennem attraktive butikker, hvor man kan få det hele, og dels gennem aktiv deltagelse i byens liv.

Maden

Restaurant Staffeli er et spiseted der ligger vægt på kvaliteten. Her finder du Gourmet mad, der er tilberet af vores udannede kokke, som hele tiden opdatere vores buffetmenu og special retter.

Se aktuelle menuer her:

Vi har også A La Carte

Åbningstider

Restauranten har åbent hver fredag og lørdag aften fra kl. 18:00
I højtider og ferier er der ekstra åbent. Her kører vi ofte med specialtilbud og andre spændende menuer efter kokkens valg.

Om Staffeli

Restauarant Staffeli byder ikke blot på en enestående udsigt over området, men også lækker mad med råvarer fra sønderjyske leverandører.

Restauranten er en familierestaurant med fornuftige priser og vi lægger vægt på, at der altid er noget til vores små gæster.

Der er mulighed for frokostretter og brunch mod forudbestilling – fra 2-40 personer.

Maden serveres i hyggelige og moderne omgivelser – krydret med kunst af vores tilknyttede huskunstnere.

Vore populære buffetaftener byder på noget for enhver smag – og hver sommer har vi ”Grill & Musik” på terrassen, hvor den store grillbuffet ledsages af musikalsk liveunderholdning. Ved juletid har vi naturligvis både traditionelle og anderledes julemenuer på programmet.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular