Mandø

Kroen

Vi har plads til 120 spisende gæster, både til famile fester, frokost, middag, bryllup, konfirmationer, fødselsdage og firmafester. Samtidig tilbyder vi weekendophold og overnatninger i dobbeltværelser. Oprindeligt blev Kroen, som er bygget før år 1900, brugt til forsamlingshus. Siden er den ombygget til kro, samt renoveret flere gange, men dog holdt i den oprindelige stil. På Kroen er vi inspireret af området omkring Mandø, der giver ro, afslapning og tid til hygge. Vi tilstræber at videreføre Kroens charme med god dansk kromad særligt valgt til området.

Menu

Vi tilbyder à la carte, med bl.a. en sildeplatte eller et smukt stjerneskud som kan nydes til frokost. Til aften tilbyder vi god dansk kromad som schnitzler, stegte rødspætter eller steaks, og til børnene har vi kreative børneretter. Hertil fører vi lokale øl fra eget bryggeri. (Der serveres ikke frokost buffet i 2020.)

Åbningstider

1. Maj – 17. Oktober 2020

Mandø Kro har åbent efter traktorbussens køreplan.

1. Juli – 16. August

Kroen har i sommeren udover åbent 10:00 til 22:00 Tirsdag-Lørdag.

Besøgende på Mandø får altid en oplevelse med sig, med store sværme af fugle og en ro, der giver sjælefred. Vi hjælper med at skabe den bedste stemning til Jeres frokost, middag, bryllup, konfirmation, fødselsdag eller firmafest. Aftenreservation nødvendig i lavsæson på tlf. 61665675.

Køreplan 2020 for traktorbussen

https://www.mandoekro.dk/wp-content/uploads/2020/05/K%C3%B8replan-2020.pdf

Om os

B&B Mandø er et hyggeligt og smukt sted at holde sin ferie på Mandø. Her kan du både overnatte og få dig en god oplevelse, med nogle af de aktiviter som B&B Mandø tilbyder.

Overnat

B&B Mandø tilbyder værelser i forskellige størrelser:

Aktiviteter
Turfærgen – Mandøpigen

Book en sejltur i særklasse – oplev vadehavets sæler, østers og fugle helt tæt på

Vi har mange forskelige ture, og hvis I er en gruppe, hjælper vi gerne med en pakke, som passer jer. 

Turfærgen Mandøpigen har plads til 12 gæster ombord 

Østerssafari er en tur af ca. 4 timers varighed. Vi sejler ud til østersbankerne i vadehavet, på vejen gør vi holdt ved de sandbanker, hvor vi ved at sælerne plejer at hvile/sole sig. I passende afstand vil der være god mulighed for at se/filme sælerne.

Vi har vaders, spande og knive med til alle, så vi ved østersbanken kan stå af båden og plukke østers. Tilbage på båden kan I smage på jeres friske østers, og vi serverer et glas bobler til.

Sælsafari er en tur af ca. 3 timers varighed. Vi sejler ud i vadehavet til de sandbanker, hvor vi ved at sælerne plejer at hvile/sole sig. I passende afstand vil der være god mulighed for at se/filme sælerne. Sæler er nysgerrige og vil ofte svømme helt tæt på båden.

Ø-hop er en tur på ca. 2 timer. Turen går altid til eller fra Mandø – med Ribe Kammersluse eller Juvre på Rømø som anden havn. Det er gratis og oplagt at tage cykler med på denne tur.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular