Tøj

Find tøj til alle aldre og alle størrelser

Besøg Brinksgård i Rørkær en hyggelig cafe og livstilsbutik tæt ved grænsen.

Brinksgaard er en unik livstilsbutik ud over det sædvanlige! Vores store, flotte butik på 350 kvm er fyldt med de nyeste trends indenfor modetøj, brugskunst og interiør. Her finder du wellnessprodukter, hjemmesko, smykker, værtinde- og firmagaveideer, jagt- og outdoorbeklædning og meget, meget mere. Vi er især stolte over vores store og varierede udvalg af spiritus til gode priser: over 20 forskellige rom og over 50 forskellige gin. Brinksgaard er et besøg værd!

I butikken finder du et stort udvalg af herretøj indenfor de største og førende brands på markedet, Hilfiger, Sand, Pbo, Gant, m. flere.
Hos os er service et nøgleord, og det er meget vigtigt for os at give dig en personlig og professionel oplevelse i en ny forretning, hvor atmosfæren er afslappende og personalet er imødekommende.

Vi vil gøre vores ypperste for, at et besøg i butikken vil være en rigtig god oplevelse og vi glæder os til at byde dig velkommen!

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular