Spisesteder

Find en skøn restaurant, en god pølsevogn eller en hyggelig café

Døstrup Landevejskro & Motel i Skærbæk har restaurant, bar fælles opholdsstue og have.Der tilbydes roomservice og en legeplads til børnene.På dit værelse har du fladskærms-tv, eget badeværelse og terrasse med udsigt til haven.Der serveres kontinental morgenmad eller morgenbuffet.på kroen kan du og din familie dyrke aktiviteter i og omkring Skærbæk. fx. vandreture,snorkling og windsurfing.List ligger 42 km fra Døstrup og Tønder ligger 21 km derfra. Den nærmeste lufthavn er iBillund som er 87 km fra Døstrups Motel.

Restaurant

I restauranten finder du god gammeldags dansk mad i stor stil.
Kokken gør meget ud af at benytte råvare fra lokalområdet, som blandet andet betyder at kødet kommer fra en lokal slagter og kartoflerne er fra gårdene tæt på.
Alt maden der bliver lavet er lavet fra bunden, som den gamle kro ville have gjort.

Søger man en specialitet, så skal man prøve Bøfsandwichen, som også er kaldt “Døstrup burgeren). Burgeren er 100% lokale råvare med kokkens egne hjemmelavede ristede løg.

Faciliteter:

Café Arthur er en café der er centralt placeret midt på torvet i Tønder. I cafén finder du god plads, en isbar og lækkert café mad der blandt andet er inspireret af mexicansk mad kultur.

Det kan du forvente

Traditionelt café mad, Vegansk mad, mexicansk inspireret mad, isbar og gode priser.

Kroen

Vi har plads til 120 spisende gæster, både til famile fester, frokost, middag, bryllup, konfirmationer, fødselsdage og firmafester. Samtidig tilbyder vi weekendophold og overnatninger i dobbeltværelser. Oprindeligt blev Kroen, som er bygget før år 1900, brugt til forsamlingshus. Siden er den ombygget til kro, samt renoveret flere gange, men dog holdt i den oprindelige stil. På Kroen er vi inspireret af området omkring Mandø, der giver ro, afslapning og tid til hygge. Vi tilstræber at videreføre Kroens charme med god dansk kromad særligt valgt til området.

Menu

Vi tilbyder à la carte, med bl.a. en sildeplatte eller et smukt stjerneskud som kan nydes til frokost. Til aften tilbyder vi god dansk kromad som schnitzler, stegte rødspætter eller steaks, og til børnene har vi kreative børneretter. Hertil fører vi lokale øl fra eget bryggeri. (Der serveres ikke frokost buffet i 2020.)

Åbningstider

1. Maj – 17. Oktober 2020

Mandø Kro har åbent efter traktorbussens køreplan.

1. Juli – 16. August

Kroen har i sommeren udover åbent 10:00 til 22:00 Tirsdag-Lørdag.

Besøgende på Mandø får altid en oplevelse med sig, med store sværme af fugle og en ro, der giver sjælefred. Vi hjælper med at skabe den bedste stemning til Jeres frokost, middag, bryllup, konfirmation, fødselsdag eller firmafest. Aftenreservation nødvendig i lavsæson på tlf. 61665675.

Køreplan 2020 for traktorbussen

https://www.mandoekro.dk/wp-content/uploads/2020/05/K%C3%B8replan-2020.pdf

Åbningstider

Åbningstider 01.10 – 31.03
Onsdag til søndag: Kroen er åben fra 11.00 – 22.00
Mandag og tirsdag lukket
Januar lukket

Åbningstider 01.04 – 30.09
Tirsdag til søndag: Kroen er åben fra 11.00 – 22.00
Mandag lukket

Overnatning på Ballum Slusekro

Vi har 5 flotte og hyggelige værelser.
4 dobbeltværelser samt et enkeltværelse. 
Alle med eget toilet og bad.

Alle priser er inclusive tv, trådløst internet, morgenmad samt parkering.Morgenmad serveres fra kl. 07.30

faciliteter


Check-ind fra kl. 16.00 til 21.00
Check-ud senest kl. 10.00

Ved senere ankomst
ring venligst inden kl. 21.00 til (45) 60 72 01 77

Restauranten

Ballum Slusekro byder på god gammeldags dansk mad.
På menukortet finder du retter, der er inspireret fra gammel tid, og tilberedt med den samme kærlighed som den altid er blevet igennem alle gene

Om Ballum Slusekro

Ballum Slusekro blev opført midt i denne skønne natur 1914 – 1915 i forbindelse med anlæggelsen af ballum-diget. Ejendommen, som i starten både var kro og slusemesterens bolig, var helt frem til 1993 afholdskro. Det blev hurtigt en tradition, at kroen skulle være mål for afholdelse af digelagets møder, og det er der ikke lavet om på. Der er som dengang også stadig overnatningsmulighed, og der serveres gammeldags traditionel dansk mad i krostuen. Velbekomme.

Om os

B&B Mandø er et hyggeligt og smukt sted at holde sin ferie på Mandø. Her kan du både overnatte og få dig en god oplevelse, med nogle af de aktiviter som B&B Mandø tilbyder.

Overnat

B&B Mandø tilbyder værelser i forskellige størrelser:

Aktiviteter
Turfærgen – Mandøpigen

Book en sejltur i særklasse – oplev vadehavets sæler, østers og fugle helt tæt på

Vi har mange forskelige ture, og hvis I er en gruppe, hjælper vi gerne med en pakke, som passer jer. 

Turfærgen Mandøpigen har plads til 12 gæster ombord 

Østerssafari er en tur af ca. 4 timers varighed. Vi sejler ud til østersbankerne i vadehavet, på vejen gør vi holdt ved de sandbanker, hvor vi ved at sælerne plejer at hvile/sole sig. I passende afstand vil der være god mulighed for at se/filme sælerne.

Vi har vaders, spande og knive med til alle, så vi ved østersbanken kan stå af båden og plukke østers. Tilbage på båden kan I smage på jeres friske østers, og vi serverer et glas bobler til.

Sælsafari er en tur af ca. 3 timers varighed. Vi sejler ud i vadehavet til de sandbanker, hvor vi ved at sælerne plejer at hvile/sole sig. I passende afstand vil der være god mulighed for at se/filme sælerne. Sæler er nysgerrige og vil ofte svømme helt tæt på båden.

Ø-hop er en tur på ca. 2 timer. Turen går altid til eller fra Mandø – med Ribe Kammersluse eller Juvre på Rømø som anden havn. Det er gratis og oplagt at tage cykler med på denne tur.

Midt på hovedgaden i Ballum, ligger en aktiv og spændende café.

Besøg Ballums Cafee, og deltag i en af deres arrangementer.

Happy Hour:

Hver 1. fredag i måned har de HAPPY HOUR mellem 16:00-17:00. Hvis du køber drikkevarer, hvor du så også får udvalgte snacks med i købet.

J-Dag:

De fejrer J-dag i 2020. Hvor du kan nyde en lækker juleøl fra kl. 17:00 + J-Dags menu:

Okseburger inkl. øl Pris. 79 kr. ( Bestilling er nødvendigt )

Faciliteter

Parkeringsplads for busser

Bar

Internetadgang

Kiosk

Egen parkeringsplads

Nye kursulokaler

Vadehavshytter

Wellness og Beauty Center

Undendørs pool

Rømø Lege- og Hesteland

Hund legeplads

OMKRING

Hotel Kommandørgården på Rømø er et hyggeligt familiedrevet hotel med Danmarks første wellness- og skønhedscenter, Rømø Play- og Horseland og Rømø Islændercenter. Her er muligheden for en omstridt ferie for alle 3 generationer.

Selve hotellet ligger syd for øen i et naturskønt område med 2 km til stranden og 200 meter til Vadehavet. Hotellets værelsesfløj er bekvemt placeret omkring den store udendørs swimmingpool. Der er 85 hotelværelser / lejligheder i forskellige størrelser og 36 hytter.

Her er en dejlig restaurant, et brasserie, et konferencerum og mødelokaler, en dejlig bar med en masse drinks og en dejlig festsal. Om Lordagen der er musik og dans. I sommerferien har vi et stort aktivitetsprogram for både små og store gæster. Campingpladsen er åben hele året rundt, og med sin gode beplantning er den både beskyttet og hyggelig.

Fra campingpladsen er der direkte adgang til stranden / Danmarks nye nationalpark Vadehav på østsiden. Ligeledes har du fri adgang til den nyrenoverede udendørs swimmingpool. Mange af sæderne har udsigt over Vadehavet og myra. Der kan også lejes forskellige typer hytter. Vadehavshytter, hver med bad og brændeovn og en smuk udsigt over Vadehavet. Rundtømmerhytter med privat bad og toilet og en dejlig stor terrasse med udsigt over Vadehavet.

Maden

Restaurant Staffeli er et spiseted der ligger vægt på kvaliteten. Her finder du Gourmet mad, der er tilberet af vores udannede kokke, som hele tiden opdatere vores buffetmenu og special retter.

Se aktuelle menuer her:

Vi har også A La Carte

Åbningstider

Restauranten har åbent hver fredag og lørdag aften fra kl. 18:00
I højtider og ferier er der ekstra åbent. Her kører vi ofte med specialtilbud og andre spændende menuer efter kokkens valg.

Om Staffeli

Restauarant Staffeli byder ikke blot på en enestående udsigt over området, men også lækker mad med råvarer fra sønderjyske leverandører.

Restauranten er en familierestaurant med fornuftige priser og vi lægger vægt på, at der altid er noget til vores små gæster.

Der er mulighed for frokostretter og brunch mod forudbestilling – fra 2-40 personer.

Maden serveres i hyggelige og moderne omgivelser – krydret med kunst af vores tilknyttede huskunstnere.

Vore populære buffetaftener byder på noget for enhver smag – og hver sommer har vi ”Grill & Musik” på terrassen, hvor den store grillbuffet ledsages af musikalsk liveunderholdning. Ved juletid har vi naturligvis både traditionelle og anderledes julemenuer på programmet.

Velkommen til Rømø’s fiskebutik og fisketeria, beliggende et stenkast fra havnefronten med den bedste udsigt til vand og fiskekuttere.

Otto & Ani’s Fisk har både en fiskebutik, hvor du hver dag kan købe friske fisk, hjemmelavede fiskefrikadeller og røgede fisk fra vort eget røgeri og vort fisketeria, hvor du kan nyde et lækkert fiskemåltid.

Børges Bøfsandwich

Børges Bøfsandwich, en favorit hos mange. Lavet efter original opskrift fra 1964. Tyk hakkebøf og en god sauce. Derudover har vi også Kryddersteak, Stjerneskud, Baconcheeseburger og mange andre gode ting.
Vi kan klart anbefale Børges Bøfsandwich til dig der søger noget lokalt.

Om Central Hotellet

Løgumkloster Central Hotel er opført i 1863 og har altid fungeret som sådan. Hotellet er beliggende i bymidten med store grønne områder der omkranses af brostensgader med lave teglbelagte længe- og gavlhuse. Der er, i årene hvor hotellet har eksisteret, foretaget mange ændringer samt renoveringer. Løgumkloster Central Hotel fremstår i dag med lyse og venlige lokaler.

Vi tilbyder mange forskellige lækre steaks, burgere, stjerneskud osv. i vores restaurant.

Vi tilbyder også forskellige lokaler til fester, kaffeselskaber, møder og kurser, med siddepladser op til 300 personer. Se vores website eller facebook for mere information om vores menukort.

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular