Sommerhus

Her finder du en liste over sommerhus bureauer

Nyd jeres næste ferie i et de mange dejlige feriehuse på Vadehavsøen Rømø, 

Oplev den spændende natur, få fælles oplevelser eller blot samle energi til krop og sjæl. Rømø Sommerhusudlejnings udbudte feriehuse er alle beliggende i hjertet af Nationalparken. Rømø Sommerhusudlejning tilbyder skønne feriehuse til konkurrencedygtige priser.

Rømø Sommerhusudlejning ser frem til at bidrage til jeres uforglemmelige ferieminder. 

Ferienhaus Römö er en tysksproget hjemmeside, som siden 2001 har hjulpet tusindvis af kunder med at leje det rette sommerhus på Rømø.

Vi gør det muligt hurtigt og enkelt at finde dit helt perfekte sommerhus mht. størrelse og komfort. Ferienhaus Römö har bl.a. et større udvalg af sommerhuse med pool, samt sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hund.

Sommerhusene bliver tilbudt i samarbejde med Atraveo og den tyske rejse- og turismevirksomhed TUI.

Hjemmesiden har mere end 250.000 årlige besøgende og tilbyder ud over sommerhusudlejning omfattende information for turister på Rømø.

Naturskønne områder

Når I holder ferie i sommerhus på Rømø, kan I opleve flere forskellige, meget naturskønne områder. Toftum ligger lige nord for dæmningen og byder på smukke, lyngklædte omgivelser. I det hyggelige sommerhusområde Bolilmark, som ligger lige syd for dæmningen, er I omgivet af lyng- og hedearealer. Ferieområdet Kongsmark ligger midt på Rømøs østkyst og byder på smuk natur med fyrretræer og mange vandrestier.

Lidt syd for Kongsmark ligger sommerhusområdet Østerhede med klit- og lynglandskaber og et rigt fugleliv. I Havneby på Rømøs østkyst kan I nyde den maritime stemning i havnen. Vesterhede ligger på den sydlige del af Rømø og er omgivet af skov, klitter og hedearealer. Her findes kun grusveje og de fleste huse er stråtækte. På Sydøen finder I ligeledes stråtækte huse, en meget bred strand, skøn natur og diger. Lakolk på Rømøs vestkyst er øens ældste sommerhusområde, og den lange, brede sandstrand med klitter indbyder til badning, kitebuggy-kørsel, ridning, drageflyvning og diverse andre strandaktiviteter.

Luksussommerhuse på Rømø

Har I lyst til lidt ekstra forkælelse i ferien, så finder I mange lækre luksussommerhuse på Rømø. Lejer I et luksussommerhus, får I mulighed for at slappe af på en helt anden måde, end I er vant til hjemmefra. Et dansk luksussommerhus er typisk stort og rummeligt, lækkert og moderne indrettet og indeholder en masse udstyr, så I har alt, hvad hjertet kan begære under ferien på Rømø. I kan for eksempel vælge at leje et luksussommerhus med udendørs spa, så I kan koble af fra hverdagens stress i varme bobler og nyde et glas vin, mens I kigger ud over havet eller naturen. Wellness og forkælelse kan også være en tur i sauna eller et luksussommerhus med swimmingpool.

Børnefamilier har stor glæde af at leje et sommerhus med swimmingpool, da børnene kan tilbringe mange timer med leg og sjov i en swimmingpool. Er I glade for en dukkert om morgenen, så er et luksussommerhus med swimmingpool en god måde at forkæle jer selv på under ferien på Rømø. Er I en stor familie med mange børn eller mange venner, der skal bo sammen i et sommerhus, så er det en god idé at leje et luksussommerhus med aktivitetsrum. Her kan I slappe af med et spil bordfodbold efter en lang dag på stranden eller hygge jer sammen med bordtennis, dart eller billard, hvis det regner.

Ferielejligheder Enjoy Resorts Rømø

Et godt alternativ til et luksussommerhus er en ferielejlighed i Enjoy Resorts Rømø, hvor I har adgang til al den luksus, I kan ønske jer. Her kan I leje en privat lejlighed, der er lyst og moderne indrettet. I kan slappe af i rolige og lækre omgivelser i den store, luksuriøse wellness-afdeling, der er kvalitetsmærket af Visit Denmark. Jeres velvære er i fokus i wellness-afdelingen, hvor I kan vælge mellem mange forskellige former for saunaer, dampbade og massager samt varme og kolde bassiner. Her kan I få mange typer af wellness-behandlinger, så som ansigtsbehandlinger, manicure og Detox kur. I kan også benytte et stort afslapningsområde med liggestole.

Lejer I en ferielejlighed i Enjoy Resorts Rømø har I fri adgang til swimmingpool, børnebassin og spa. I har også mulighed for at bruge stedets aktivitetsrum, som især børnefamilier vil have meget glæde af. Her kan I hygge jer med et legeland, poolborde, fjernsynslounge, spillemaskiner og bowling. Ferielejlighederne byder på ekstra luksus for golfspillere, de er nemlig opført lige ved siden af golfklubben, så der er ikke langt til et spil golf på den 18 hullers linksbane, der ligger lige ud til Vesterhavet. I en ferielejlighed kan I nyde wellness og luksus – med eller uden børn.

Ferielejligheder i Feriecenter RIM/Rømø

Børnefamilier vil elske at holde ferie i Feriecenter RIM Rømø i Havneby. Her finder I underholdning og sjov for børnene og afslapning for forældrene. Med en ferielejlighed i Feriecenter RIM Rømø har I mulighed for at holde en billigere ferie på Rømø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De private ferielejligheder er individuelt indrettet i 2 plan.

En ferielejlighed giver fri adgang til både indendørs og udendørs swimmingpool, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Der er mange timers sjov og underholdning i en swimmingpool for både mindre og større børn, og når de bliver trætte af poolen, kan de kaste sig over legepladser og legerum. Der er gode betingelser for familier med børn i Feriecenter RIM Rømø, hvor I finder mange aktivitets- og legemuligheder for børn i alle aldre. Feriecenter RIM Rømø ligger desuden tæt på den populære Rømø Lege og Labyrintpark, som byder på sjov og udfordringer for alle i familien.

Golfferie på Rømø

Sol og Strand Feriehusudlejnings ferielejligheder ligger alle i gåafstand til golfbanen på Rømø. Rømø Golf Links ligger, som de traditionelle skotske linksbaner, integreret i naturen og følger derfor Rømøs hede og klitlandskab. Vadehavet og Vesterhavet ligger et stenkast fra golfbanen bag et dige. Da golfbanen er anlagt på en flad, inddæmmet havbund, har I overblik over hele banen på én gang. Ved 6. og 14. teesteder har I endda flot udsigt over Vadehavet og Vesterhavet. Den 18 hullers linksbane består af kuperede greens, søer og vandløb. Som altid ved Vesterhavet, er det vindstyrken, der bestemmer banens sværhedsgrad.

Golfentusiaster har mulighed for at holde en dejlig golfferie på Rømø, hvor dage på golfbanen afsluttes på terrassen i sommerhuset eller ferielejligheden med god mad og afslapning. Rømøs brede sandstrand og små hyggelige byer kan med fordel skabe afveksling mellem dagene på golfbanen. Er I let øvede golfspillere eller har I aldrig prøvet at spille golf før, og vil I gerne prøve det i løbet af ferien i sommerhus, så kan I benytte Rømø Golfklubs Pay & Play 9 hullers bane.

Vi er et lokalt, selvstændigt feriehusbureau, som holder til i området omkring Tønder. Vi kender vores huse og lokalområdet ud og ind, og vi står altid klar til at give jer vores bedste ferietips med på vejen. Hos os er personlig vejledning og et højt serviceniveau en selvfølge.

Udlejning af sommerhuse i alle prisleje på vesterhavsøen Rømø og i Tønder Kommune.

NOVASOL – dansommer på Rømø udlejer sommerhuse i alle størrelser og prislejer, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Vores personale på lokalkontoret på Rømø, sørger for tips, råd og vejledning, for at sikre dig og din familie den optimale ferie.

Åbningstider i Julen

Lørdag               21.12.                 9-18

Søndag              22.12.                 lukket

Mandag            23.12.                 10-16

Tirsdag               24.12.                 10-12

Onsdag              25.12.                 10-16

Torsdag             26.12.                 10-16

Fredag               27.12.                 10-16

Lørdag               28.12.                 9-18

Søndag              29.12.                 lukket

Mandag            30.12.                 10-16

Tirsdag               31.12.                 10-12

Onsdag              1.1.                      12-16

Servicekontor

Fredag 10:00 – 16:00

Lørdag 9:00 – 18:00

Søndag Lukket

Mandag 10:00 – 16:00

Tirsdag 10:00 – 16:00

Onsdag Lukket

Torsdag 10:00 – 16:00

På feriecentret har I det mest storslåede natursceneri lige foran næsen. Den unikke fauna ved Vadehavet, den enorme strand og de beskyttede klitter. Men indimellem skal der bare mere til, og så står vi naturligvis klar i Danlands feriecenter.

Her er der frit valg mellem 3 størrelser ferieboliger, der alle er hyggelige og indrettet med alt, hvad man har brug for. Oveni kan vi byde på fodbold og tennis, aktivitetsrum, bordtennis, billard og en svimmingpool med børnebassin. Det bedst tænkelige udgangspunkt for en dejlig familieferie på øen.

Nogle af lejlighederne har fået indlagt fjernvarme, så i disse vil varmeudgifter blive afregnet for sig og ikke gennem strømafregningen.

FACILITETER

Dancenter

At være ferieboligformidler vil sige, at vi sørger for at etablere kontakt mellem de udlejere af ferieboliger, som vi har en aftale med, og interesserede lejere til den pågældende feriebolig. Vi ejer med andre ord ikke selv nogle af ferieboligerne.

Vores ekspertise ligger dermed ikke i at bygge eller købe ejendomme, men i at leje dem ud for interesserede ferieboligejere til interesserede feriegæster.

KAPACITET

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular