Menu

Rømø & Tønder

Klar til at booke?

En forlænget weekend på én af Tønders fine hoteller, eller måske en uges ferie med familien på Rømø – Mulighederne er mange, når du besøger Rømø-Tønder området og det er helt klart et besøg værd.

Book din ferie her

Find dit ophold i vores Booking.com integration . Alt du skal gøre er at indtaste din ankomst og afrejse og antal personer, evt. også sted. Så bør du hurtigt og nemt kunne finde frem til ledige steder at overnatte.

Overnatning i Tønder og Rømø

En forlænget weekend på én af Tønders fine hoteller, eller måske en uges ferie med familien på Rømø. Mulighederne er mange, når du besøger Rømø-Tønder området og det er helt klart et besøg værd.

Overnatning Tønder

Hvis du er én af dem, der tager en tur over grænsen efter billigt slik og sodavand, eller hvis du er kørt den lange vej ned til grænsen for at se den smukke kunst af sort sol på himlen i efteråret – hvorfor så ikke gøre noget ekstra ud af turen og forkæle dig og din bedre halvdel med en overnatning på et af Tønders fine hoteller.

Eller hvis du er taget et smut til Tønder, for at se Tønder Juleby, hvorfor så ikke blive en dag ekstra eller to, hvor du og din familie rigtig kan komme i julestemning.
Der er et hav af muligheder og ting at foretage sig i Tønder by og omegn, for både børn og voksne på alle tider af året.
Hvis I vælger at tage én eller flere overnatninger i Tønder, er der en række ting I bare er nødt til at se, når I er i og omkring byen.
Det Gamle Apotek er en helt særlig seværdighed og et must-see, når man besøger byen. Butikken ligger på torvet i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der forbindes med vores traditionsrige højtider og andre mærkedage.


Nationalpark Vadehavet

Eller måske du bare trænger til at komme væk fra storbyens stress og larm – så har vi det helt perfekte sted, hvor du kan koble helt af og hvor naturen virkelig er i fokus. Lidt udenfor Tønder ligger Nationalpark Vadehavet og det er dansk natur i verdensklasse. Her findes et spektakulært dyreliv, og områdets betydning rækker langt ud over Danmarks grænser. Nationalpark og Verdensarv Vadehavet strækker sig fra den dansk-tyske grænse og hele vejen op langs vestkysten. Her kommer man i den grad tæt på en virkelig skøn del af den fantastiske natur.

Vinden suser friskt omkring dig og du kan næsten smage salten fra havet i luften. Nationalpark Vadehavet er altid et besøg værd, hvis man kan lide fred og ro og store åbne vidder. Altid højt til himlen, tæt på naturen, masser af fugle og altid en ny horisont at se på – uanset om det er koldt og blæsende eller sommer og solskin. Og når først du er her, har du slet ikke lyst til at rejse herfra igen. Derfor vil vi foreslå dig at tage én eller flere overnatninger på Rømø, der ligger lige i Vadehavets centrum.

Overnatning Rømø

Eller måske din familie og dig bare har brug for et par dages fri, hvor I rigtigt kan koble af og nyde hinanden og naturen. Så er Rømø det helt rette sted at finde én eller flere overnatninger. Og hvis I vælger at tage én eller flere overnatninger på Rømø, så er Lakolk Strand et besøg værd. Her finder du en badestrand, der mest af alt minder om Danmarks bredeste motorvej, med hele 2 km kystområde, hvor familien rigtigt kan koble af i sommermånederne. Her kan man parkere så tæt på havet som muligt, så I nemt kan finde en plads i vandkanten, hvor der er tid til sjov for hele familien. I kan eksempelvis opsætte drager, bygge flotte sandslotte eller spille bold, alt imens den lune vesterhavsluft suser omkring jer, og gør turen til stranden helt unik.

Der er af den grund et hav af muligheder for sjov og smuk natur, uanset om du er afsted alene, på to-mands-hånd eller med hele familien. Og uanset om du er til by eller land, så har Rømø-Tønder området en hel masse at byde på – og overnatningsmulighederne er mange. Så tag et kig på kortet ovenfor, og find en overnatning i Tønder eller Rømø, hvor lige netop du foretrækker at nyde et par velfortjente fridage.

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular