Menu

Naturen Rømø og tønder

Natur oplevelser

Fuglelivet..

Rømø & Tønder er i stor del dækket af naturområdet, såsom Marsken. Her holder rigtige mange fugle til når de i trækperioderne vandre nord til syd og tilbage.

Nationalparken Vadehavet..

Vadehavet i Rømø & Tønder er naturbeskyttet område af Nationalparken. Udover den fine titel som Nationalpark, så har Vadehavet også en UNESO Verdensarvs title.

Stranden..

Med over 4200 hektar strand alene på Rømø, er dette nok den bedste grund til at besøge strandene på Rømø. For du vil uden tvivl blive blæst bag over af ren beundring, af dette flotte landskab.

fish-1149465_1920

Lystfiskeri

Lystfiskeri er perfekt i Rømø & Tønder. Faktisk så er Tønder Kommune den kommune med aller mest fiskevand.

beach-2179183_1920

Lakolk Strand

Lakolk er stranden hvor mange tusinde af badegæster besøger hver eneste dag i højsæsonen. Stranden udspringer fra Lakolk hvor der er rig mulighed for at gå en tur i de flotte klitter.

Cykling i vadehavet

Nationalparken Vadehavet

Nationalparken Vadehavet som også er UNESCO verdensarv, er et område der mest minder om en helt anden planet. Vadehavet er vært for mange oplevelser, og hvis du elsker frisk luft, saltvand og de dyreliv der høre til, så er Vadehavet et must see.

Wohnmobil am Strand bei Sonnenuntergang in Rømø, Dänemark

Sønderstrand

På gode dage falder stranden sammen med horisonten. Sønderstrand er standen der måler op 3 km i bredde og er derfor et must see når man er på disse kanter.

GåTur i Tøndermarsken.
Foto: Ulrik Pedersen, Tøndermarsk Initiativet. Billedet må benyttes i forbindelse med omtale af Tøndermarsken og/eller Tøndemarsk Initiativet.

Marsken

Marsken et resultat af tidevandet, istiden og vadehavet. Marsken er et utroligt smukt området der er præget af frodig jord.

Sort sol

Sort Sol

Septemper til November og Februar til april kan du opleve Sort Sol, når flere hundrede tusinde af stære danser dansen om overlevelse. Rømø & Tønder har mange mellemstationer for de mange stære inden de begiver sig videre på deres rejse.

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular