Lokale råvarer

Udforsk dine evner med lokale råvarer fra Rømø-Tønder området

Rømø Slagteren er beliggende i Kongsmark på Rømø tæt ved det gamle færgeleje.

Der har været slagterforretning på adressen i mere end 60 år, og igennem generationer har forskellige slagterfamilier drevet butikken, og alle med tradition for kvalitet og det sønderjyske slagterhåndværk.

Åbningstider

Åbningstider er skiftende fra uge til uge.
se venligst vores åbningstider her
https://romoslagteren.dk/aabningstidera/

I dag er vi to brødre, Gerd og Jan, som i tæt samarbejde med familie og gode trofaste medarbejder sørger for at føre de håndværksmæssige traditioner videre. Vi har videreudviklet pølsemagerhåndværket og sat vores præg derpå, således at vi i dag kan tilbyde pølser og pålægsvarer i kvalitet, du næppe finder magen til.

– Smagen er vores kendemærke.
Vores udvalg omfatter en række sønderjyske specialiteter samt fransk- og italiensk inspirerede hvidløgspølser med cognac. Fælles for dem alle er den helt unikke smag, som har været vores kendemærke siden 1897. Uden at røbe for meget, er bl.a. vores høje kødindhold og lave fedtprocent en del af hemmeligheden bag den karakterfulde smag – Læs mere i afsnittet ”Pølsesnak”.

Faste lukkedage: 

Hele Januar måned.

Lørdage i Februar måned

Påskelørdag.

Grundlovsdag.

Vores fiskebuffet

Nyd vores lækre fisk, skaldyr og delikatesser derhjemme eller spis dig mæt i vores fiskebuffet. Vores kæmpestore fiskebuffet består af mere end 40 forskellige retter, der selvfølgelig byder på alt godt fra havet. I højsæsonen kan du spise buffet fredag, lørdag og søndag. Se vores datoer på forsiden. Kontakt os for at være helt sikker på, at du kan få bord til buffet, da den er meget populær.

Se datoer for fiskebuffet

Det er vigtigt, at du ringer i god til for at sikre dig i plads i restauranten. Ring til os eller send en bookinganmodning. Husk på, at det først er reserveret, når vi har godkendt din anmodning. Reservation kan ikke ske via mail på samme dag.

Priser på buffet

Vores Fiskebutik

Butikken har altid et spændende udvalg af havets friskfangede fisk og skaldyr. Direkte fra vores eget røgeri finder du massere af røgvarer. Vi røger op til flere gange om dagen i højsæsonen i vores egen røgovn, kvalitetstjekket af chefen: Peter Paprotny

En af vores specialiteter er røgede rejer som siges at smage af ren kærlighed samt vores canadiske laks. fra sæson 2020 tilbyder vi også Rømø østers. Du kan komponere din egen fiskeplatte – du må vælge mellem de forskellige salater og de røget fisk vi har i montreren. 

Ønsker du at bestille mad ud af huset, skal du ringe til os direkte, da vi ikke tager imod bestiller via e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med din bestilling.

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular