Feriecenter

Plads til hele familien

Faciliteter

Parkeringsplads for busser

Bar

Internetadgang

Kiosk

Egen parkeringsplads

Nye kursulokaler

Vadehavshytter

Wellness og Beauty Center

Undendørs pool

Rømø Lege- og Hesteland

Hund legeplads

OMKRING

Hotel Kommandørgården på Rømø er et hyggeligt familiedrevet hotel med Danmarks første wellness- og skønhedscenter, Rømø Play- og Horseland og Rømø Islændercenter. Her er muligheden for en omstridt ferie for alle 3 generationer.

Selve hotellet ligger syd for øen i et naturskønt område med 2 km til stranden og 200 meter til Vadehavet. Hotellets værelsesfløj er bekvemt placeret omkring den store udendørs swimmingpool. Der er 85 hotelværelser / lejligheder i forskellige størrelser og 36 hytter.

Her er en dejlig restaurant, et brasserie, et konferencerum og mødelokaler, en dejlig bar med en masse drinks og en dejlig festsal. Om Lordagen der er musik og dans. I sommerferien har vi et stort aktivitetsprogram for både små og store gæster. Campingpladsen er åben hele året rundt, og med sin gode beplantning er den både beskyttet og hyggelig.

Fra campingpladsen er der direkte adgang til stranden / Danmarks nye nationalpark Vadehav på østsiden. Ligeledes har du fri adgang til den nyrenoverede udendørs swimmingpool. Mange af sæderne har udsigt over Vadehavet og myra. Der kan også lejes forskellige typer hytter. Vadehavshytter, hver med bad og brændeovn og en smuk udsigt over Vadehavet. Rundtømmerhytter med privat bad og toilet og en dejlig stor terrasse med udsigt over Vadehavet.

Naturskønne områder

Når I holder ferie i sommerhus på Rømø, kan I opleve flere forskellige, meget naturskønne områder. Toftum ligger lige nord for dæmningen og byder på smukke, lyngklædte omgivelser. I det hyggelige sommerhusområde Bolilmark, som ligger lige syd for dæmningen, er I omgivet af lyng- og hedearealer. Ferieområdet Kongsmark ligger midt på Rømøs østkyst og byder på smuk natur med fyrretræer og mange vandrestier.

Lidt syd for Kongsmark ligger sommerhusområdet Østerhede med klit- og lynglandskaber og et rigt fugleliv. I Havneby på Rømøs østkyst kan I nyde den maritime stemning i havnen. Vesterhede ligger på den sydlige del af Rømø og er omgivet af skov, klitter og hedearealer. Her findes kun grusveje og de fleste huse er stråtækte. På Sydøen finder I ligeledes stråtækte huse, en meget bred strand, skøn natur og diger. Lakolk på Rømøs vestkyst er øens ældste sommerhusområde, og den lange, brede sandstrand med klitter indbyder til badning, kitebuggy-kørsel, ridning, drageflyvning og diverse andre strandaktiviteter.

Luksussommerhuse på Rømø

Har I lyst til lidt ekstra forkælelse i ferien, så finder I mange lækre luksussommerhuse på Rømø. Lejer I et luksussommerhus, får I mulighed for at slappe af på en helt anden måde, end I er vant til hjemmefra. Et dansk luksussommerhus er typisk stort og rummeligt, lækkert og moderne indrettet og indeholder en masse udstyr, så I har alt, hvad hjertet kan begære under ferien på Rømø. I kan for eksempel vælge at leje et luksussommerhus med udendørs spa, så I kan koble af fra hverdagens stress i varme bobler og nyde et glas vin, mens I kigger ud over havet eller naturen. Wellness og forkælelse kan også være en tur i sauna eller et luksussommerhus med swimmingpool.

Børnefamilier har stor glæde af at leje et sommerhus med swimmingpool, da børnene kan tilbringe mange timer med leg og sjov i en swimmingpool. Er I glade for en dukkert om morgenen, så er et luksussommerhus med swimmingpool en god måde at forkæle jer selv på under ferien på Rømø. Er I en stor familie med mange børn eller mange venner, der skal bo sammen i et sommerhus, så er det en god idé at leje et luksussommerhus med aktivitetsrum. Her kan I slappe af med et spil bordfodbold efter en lang dag på stranden eller hygge jer sammen med bordtennis, dart eller billard, hvis det regner.

Ferielejligheder Enjoy Resorts Rømø

Et godt alternativ til et luksussommerhus er en ferielejlighed i Enjoy Resorts Rømø, hvor I har adgang til al den luksus, I kan ønske jer. Her kan I leje en privat lejlighed, der er lyst og moderne indrettet. I kan slappe af i rolige og lækre omgivelser i den store, luksuriøse wellness-afdeling, der er kvalitetsmærket af Visit Denmark. Jeres velvære er i fokus i wellness-afdelingen, hvor I kan vælge mellem mange forskellige former for saunaer, dampbade og massager samt varme og kolde bassiner. Her kan I få mange typer af wellness-behandlinger, så som ansigtsbehandlinger, manicure og Detox kur. I kan også benytte et stort afslapningsområde med liggestole.

Lejer I en ferielejlighed i Enjoy Resorts Rømø har I fri adgang til swimmingpool, børnebassin og spa. I har også mulighed for at bruge stedets aktivitetsrum, som især børnefamilier vil have meget glæde af. Her kan I hygge jer med et legeland, poolborde, fjernsynslounge, spillemaskiner og bowling. Ferielejlighederne byder på ekstra luksus for golfspillere, de er nemlig opført lige ved siden af golfklubben, så der er ikke langt til et spil golf på den 18 hullers linksbane, der ligger lige ud til Vesterhavet. I en ferielejlighed kan I nyde wellness og luksus – med eller uden børn.

Ferielejligheder i Feriecenter RIM/Rømø

Børnefamilier vil elske at holde ferie i Feriecenter RIM Rømø i Havneby. Her finder I underholdning og sjov for børnene og afslapning for forældrene. Med en ferielejlighed i Feriecenter RIM Rømø har I mulighed for at holde en billigere ferie på Rømø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. De private ferielejligheder er individuelt indrettet i 2 plan.

En ferielejlighed giver fri adgang til både indendørs og udendørs swimmingpool, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Der er mange timers sjov og underholdning i en swimmingpool for både mindre og større børn, og når de bliver trætte af poolen, kan de kaste sig over legepladser og legerum. Der er gode betingelser for familier med børn i Feriecenter RIM Rømø, hvor I finder mange aktivitets- og legemuligheder for børn i alle aldre. Feriecenter RIM Rømø ligger desuden tæt på den populære Rømø Lege og Labyrintpark, som byder på sjov og udfordringer for alle i familien.

Golfferie på Rømø

Sol og Strand Feriehusudlejnings ferielejligheder ligger alle i gåafstand til golfbanen på Rømø. Rømø Golf Links ligger, som de traditionelle skotske linksbaner, integreret i naturen og følger derfor Rømøs hede og klitlandskab. Vadehavet og Vesterhavet ligger et stenkast fra golfbanen bag et dige. Da golfbanen er anlagt på en flad, inddæmmet havbund, har I overblik over hele banen på én gang. Ved 6. og 14. teesteder har I endda flot udsigt over Vadehavet og Vesterhavet. Den 18 hullers linksbane består af kuperede greens, søer og vandløb. Som altid ved Vesterhavet, er det vindstyrken, der bestemmer banens sværhedsgrad.

Golfentusiaster har mulighed for at holde en dejlig golfferie på Rømø, hvor dage på golfbanen afsluttes på terrassen i sommerhuset eller ferielejligheden med god mad og afslapning. Rømøs brede sandstrand og små hyggelige byer kan med fordel skabe afveksling mellem dagene på golfbanen. Er I let øvede golfspillere eller har I aldrig prøvet at spille golf før, og vil I gerne prøve det i løbet af ferien i sommerhus, så kan I benytte Rømø Golfklubs Pay & Play 9 hullers bane.

Vi er et lokalt, selvstændigt feriehusbureau, som holder til i området omkring Tønder. Vi kender vores huse og lokalområdet ud og ind, og vi står altid klar til at give jer vores bedste ferietips med på vejen. Hos os er personlig vejledning og et højt serviceniveau en selvfølge.

Udlejning af sommerhuse i alle prisleje på vesterhavsøen Rømø og i Tønder Kommune.

Arrild Ferieby er et godt udgangspunkt for en aktiv ferie for hele familien.

Hold ferie i Midtsønderjylland og vær uafhængig af vejr og vind.

Med den centrale beliggenhed kun 30 km fra Østkysten, Vestkysten og til grænsen er Midtsønderjylland et naturligt udgangspunkt for ferien.

Den skønne natur er ubeskrivelig og omfatter både eng, mose, søer, åer og skov.

På feriecentret har I det mest storslåede natursceneri lige foran næsen. Den unikke fauna ved Vadehavet, den enorme strand og de beskyttede klitter. Men indimellem skal der bare mere til, og så står vi naturligvis klar i Danlands feriecenter.

Her er der frit valg mellem 3 størrelser ferieboliger, der alle er hyggelige og indrettet med alt, hvad man har brug for. Oveni kan vi byde på fodbold og tennis, aktivitetsrum, bordtennis, billard og en svimmingpool med børnebassin. Det bedst tænkelige udgangspunkt for en dejlig familieferie på øen.

Nogle af lejlighederne har fået indlagt fjernvarme, så i disse vil varmeudgifter blive afregnet for sig og ikke gennem strømafregningen.

FACILITETER

Dancenter

At være ferieboligformidler vil sige, at vi sørger for at etablere kontakt mellem de udlejere af ferieboliger, som vi har en aftale med, og interesserede lejere til den pågældende feriebolig. Vi ejer med andre ord ikke selv nogle af ferieboligerne.

Vores ekspertise ligger dermed ikke i at bygge eller købe ejendomme, men i at leje dem ud for interesserede ferieboligejere til interesserede feriegæster.

KAPACITET

Oplev de dejlige feriehuse i skærbækcentret. Feriehusene har plads til op til 7 personer, og ligger på en pragtfuld grund.

Alle huse indeholder nyinstalleret digital TV med masser af programmer, gratis Wi-Fi i både feriehusene og i Skærbæk Fritidscenter, køkken, bad og toilet, køl/fryser, mikroovn, overdækket terrasse, samt varmepumper, så I slipper for store varmeregninger. Husene på 43m² er indrettet med 2 soveværelser, 1 med dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge. Der er hems over soveafdelingen og i kombination opholds- og spisestue er der en sovesofa. Hund er tilladt i nogle af feriehusene mod betaling. Skal angives ved booking. Der er mulighed for at reservere røgfrie huse.

Som gæst i Feriebyen er der fri adgang til svømmehallen i Skærbæk Fritidscenter og fitnesscentret i åbningstiden. I centret er der også bowlingbaner, café og restaurant samt et kunstnerhus. Der er mulighed for at leje Playstaition med spil, leje grill samt brug af vores fine udendørs aktiviteter, legeplads, hoppepude, petanquebane, bålplads, beach volley og tennisbaner.

Skærbæk Ferieby har den grønne nøgle. 

FACILITETER

FACILITETER

Enjoy tilbyder 200 boliger til udlejning hvor der er mulighed for forskellige ophold, lige fra miniferie til weekendophold med spa og Wellness, golfophold samt konference og firma events.

FACILITETER

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular