Familieaktiviteter

Familieferie

Brug tid med familien

Rømø er det perfekte sted at bruge tid med familien – Her er masser af badestrand, legesteder, spændene aktiviter og meget mere.

Stranden er en favorit

Hvert år strømmer familier til Lakolk strand for at bruge hele dagen på badeeventyr og afslapning i strandkanten. Her er rigeligt med plads til de legende børn.

Find aktive oplevelser sammen

Rømø & Tønder området byder på mange oplevelser – Især til familieferien kan du finde mange aktive oplevelser på og omkring Rømø.

Populære familieoplevelser

legeland-jump-a-lot-hockey-1-kopi-scaled

Jump A Lot

Et stort legeland i Rødekro for hele familien. Her kan du snildt underholde dine børn en hel dag. Køb billetter online her på siden.

papegøjeland_12

Papegøje Land

Giv børnene flyvende oplevelse. Papegøjeland i Ballum er fyldt med papegøjer i alle farver. Børnene kan håndfodre alle fuglene.

167061_ballum-fodboldgolf-2

Ballum Fodboldgolf

Ballum Fodbold golf er en yderst velholdt bane, med mulighed for madlavning. På en solrig dag er dette en sikker vinder.

32280201_1792713487441229_7657163022107934720_o

Lej en cykel

Tag på en cykeltur med familien og få nogle kilometer i benene. Der findes mange stier på Rømø og rundt i Tønder kommune.

beach-2179183_1920

Lakolk Strand

Tag en dag på Lakolk strand og mærk vesterhavet skyller over fødderne. På stranden kan du medbringe din bil og campere der i de lyse timer af dagen.

Blokart på Rømø Strand - Foto Winnie Abildgaard (1)-1600px

Sønderstrand

Tag ungerne med på Sønderstrand, her kan i nemlig opleve den største strand der er fyldt med aktiviteter såsom kitebuggy, blowkart, ridning og surfing.

18

Rømø Lege og Labyrinthpark

I Rømø Lege- og Labyrintpark finder du et væld af sjove, spændende og udfordrende muligheder for at slippe legebarnet fri.

Også konkurrencegenet er der gode muligheder for at få afprøvet. Der er masser af fornøjelige aktiviteter, som retter sig både mod børn og voksne i forening.

hest

Ridning på stranden

skal turen være hyggelig eller skal der være adrenalin i blodet – I bestemmer tempoet. Ridning på Stranden er en sjov og god oplevelse for både voksne og børn

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular