Campingplads

Campinglivet er fantastisk i tønder kommune

Autocamperplads Oasen Rømø er en nyanlagt autocamperplads til 200 autocampere, beliggende på en ejendom med ferielejligheder. Plane, grusbelagte parkeringsflader med brede strimler af græs imellem. Pladserne er fordelt på tre pladser, med henholdsvis 28, 74 og 98 pladser. Alle med strøm, og i alt 3 tømningspladser og vandforsyninger. Supermarked og bager 500 m, til Sønderstrand 1 km, Rømø Golf Club 1,5 km, færge til Sild 2,5 km, strand 3 km. Lakolk strand 7,5 km. Plads 1 med 28 pladser brugbar hele året. På plads 2 og 3 med tilsammen 172 pladser er 86 pladser åben fra 1. november til 1. marts.

Der er ikke mulighed for at reservere pladsen, før du har betalt for dit ophold. Se efter om pladsen har en rød eller grøn plade for enden af pladsen. Rød betyder, at pladsen er optaget, men at gæsten kan være kørt på f.eks stranden i dagtimerne, og kommer tilbage. Grøn betyder at pladsen er ledig og til afbenyttelse. Reservation forud er ikke muligt, ophold i campingvogne og telte, samt benyttelse af fortelt på autocampere ikke tilladt

Ballum camping

Velkommen til vores stille og vindbeskyttede naturcampingplads ved Nationalpark Vadehavet. Vores campingplads ligger kun 20 Minutter fra Rømø med nordeuropas bredeste sandstrand. Campingpladsen ligger i midten af det smukke marskland, et paradis for fuglekikker, ikke langt fra de historiske byer Tønder, Møgeltønder og Ribe.

Overnatning

Område

Ballum Camping ligger lige udenfor byen Ballum, mellem eng og mark. Byer med forskellige attraktioner ligger lige i nærheden, Rømø, Mandø og Legoland Billund ligger heller ikke langt herfra.

Vandring og cykling

Vores campingplads ligger i et smukt område med mange vandremuligheder. Er du mere til cykling?: North Sea Cycle routen fører direkte forbi vores campingplads.

Hunde

Vi elsker hunde og vores hunde er altid med på ferie. Vi har lagt mærke til, at det tit er svært at finde en campingplads, hvor hunde er velkommen eller kan være med til en fair pris. Derfor er din hund hjertelig velkommen her hos Ballum Camping. (Maks. 2 hunde per plads, flere hunde på anmodning.)

I hytterne og safari-teltene kan du selvfølgelig også tage din hund med (Maks. 1 Hund). Udenfor campingpladsen er der mange vandremuligheder.

Vintercamping

“Camping i vinteren, det er slet ikke noget for mig. Kolde baderum, intet opholdsrum, nej tak.”  Denne tankegang har mange mennesker, inden de har prøvet vintercamping hos os.

Vi er ikke som de andre – vores baderum er opvarmet, i opholdslokalet kan du finde et TV, en brændeovn og sofaer.

WiFi kan fås på hele pladsen.

Også i vintermånederne er vadehavet et meget smukt landskab og er ikke uden grund del af UNESCO’s kultur- og naturarv. Den mangfoldige dyrverden er, specielt i vintermånederne, en stor oplevelse for fotografer og naturforeslkede mennesker.

Hvis vejret gør det muligt, og der ligger sne på det brede marskland, har man mulighed for at tage dejlige gåture.

Prøv vores vintercamping hos Ballum Camping.

Vi byder dig velkommen.

Faciliteter

Parkeringsplads for busser

Bar

Internetadgang

Kiosk

Egen parkeringsplads

Nye kursulokaler

Vadehavshytter

Wellness og Beauty Center

Undendørs pool

Rømø Lege- og Hesteland

Hund legeplads

OMKRING

Hotel Kommandørgården på Rømø er et hyggeligt familiedrevet hotel med Danmarks første wellness- og skønhedscenter, Rømø Play- og Horseland og Rømø Islændercenter. Her er muligheden for en omstridt ferie for alle 3 generationer.

Selve hotellet ligger syd for øen i et naturskønt område med 2 km til stranden og 200 meter til Vadehavet. Hotellets værelsesfløj er bekvemt placeret omkring den store udendørs swimmingpool. Der er 85 hotelværelser / lejligheder i forskellige størrelser og 36 hytter.

Her er en dejlig restaurant, et brasserie, et konferencerum og mødelokaler, en dejlig bar med en masse drinks og en dejlig festsal. Om Lordagen der er musik og dans. I sommerferien har vi et stort aktivitetsprogram for både små og store gæster. Campingpladsen er åben hele året rundt, og med sin gode beplantning er den både beskyttet og hyggelig.

Fra campingpladsen er der direkte adgang til stranden / Danmarks nye nationalpark Vadehav på østsiden. Ligeledes har du fri adgang til den nyrenoverede udendørs swimmingpool. Mange af sæderne har udsigt over Vadehavet og myra. Der kan også lejes forskellige typer hytter. Vadehavshytter, hver med bad og brændeovn og en smuk udsigt over Vadehavet. Rundtømmerhytter med privat bad og toilet og en dejlig stor terrasse med udsigt over Vadehavet.

OMKRING

Tønder Camping ligger smukt placeret midt i det grønne og alligevel kun 5 minutters gang fra Torvet i Tønder. De 80 pladser er hyggelige og adskilles af hække. Der er mulighed for strøm ved alle pladser. Pladsen er af ældre dato og kan virke lidt slidt flere steder. Der arbejdes løbende på forbedringer.

Med udgangspunkt fra Tønder Camping er du tæt på rigtig mange spændende oplevelser, seværdigheder og en fantastisk natur. Hele egnen har meget at byde på.

Campingpas er nødvendigt – kan købes ved ankomst.

FACILITETER

OMKRING

Feriehygge i hjertet af Sønderjylland året rundt.

Vi tilbyder en hyggelig campingplads, med moderne servicebygninger, bad, toiletter og lækkert stort køkken/opholdsrum.

Vi ligger i et attraktivt område tæt ved Vesterhavet og kun 30 km. fra den tyske grænse. Der er svømmehal, 5-stjernede fiskesøer, golfbane, rideanlæg, tennisbane, minigolf, legeplads, beach-volley, vandreruter, hundeskove, cykeludlejning, købmand og restaurant – altsammen i gå afstand.


FACILITETER

OMKRING

Rømø Familie camping finder man på nord på i et fredeligt naturområde.
Fra pladsen er der direkte adgang til fredede lyngarealer med rigt dyre- fugle- og planteliv.

Vi har to dejlige legepladser, en for de mindre børn med hoppepude, lille legetårn,lille rutchebane m.m. Legeareal for større børn med hoppepude.
Derudover forefindes separat boldbane.

Der bliver ved vores lille hyggelige bålsted arrangeret snobrød sammen med børnene, ganske gratis i højsæsonen.

Har du hest kan den gerne medbringes efter aftale. Hunde bad hvor du gratis kan bruse din hund.
Vi kan desuden oprettet et specielt drageområde, hvor drageentusiaster har mulighed for at flyve med egne drager.

I sanitetsbygningen er der to familiebaderum og et børnebaderum med pusleplads.
Alle tre rum er opvarmede med gulvvarme, og i børnebaderummet er der installeret et sjovt bil-badekar til de mindste.
Til de lidt større børn er der brusebad.Vi har også toilett i børnestørrelse.
Bygningen indeholder også vaskeri.

Alt brug af vand, også varmt vand er gratis hos os. I campingkøkkenet er gas og varmt vand gratis.

I hovedbygningen findes foruden informationen et minimarked/kiosk med frisk brød hver dag, samt TV-stue.
I et tilstødende lokale er der billard,bordfodbold,bamsekran og air-hockey.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular