Bondegårdsferie

Landidyl midt i marsken

Hohenwarte ligger midt i den naturskønne fredede Tøndermarsk, kun 2 km fra Vadehavet, hvor der er rige muligheder for at opleve Marskens natur og dyreliv.

Hohenwarte bliver drevet som hobby landbrug, der er masser af dyr som man kan kæle med, og man kan ride på hestene. Her lægger man stor vægt på lækker mad, renlighed og god service.

Et ophold på Hohenwarte er en oplevelse såvel for familier med børn, men også for det voksne publikum, da stedet ligger tæt på Tønder by og Højer Sluse.

Området er desuden fyldt med fantastiske kunstnere.

Man kan også holde fest og kursus på stedet. Socialt samvær er der masser af, og man kan være med eller passe sig selv.

En ting er sikkert – man er altid velkommen til at blande sig!

Hvis du vil have en ferie du aldrig glemmer – så kom til Hohenwarte.

FACILITETER

KAPACITET

Astrupgård er en gammel slægtsgård fra ca. 1750, som altid har været ejet af familien Obeling. Familiens historie går helt tilbage til det 14. århundrede. Idag tilbyder Astrupgaard på Bed & Breakfast og ferielejligheder.

Her kan du opleve “Danmark på Landet”, usminket, midt i Verdens Naturarv Nationalpark Vadehavet, nemt at komme til Rømøs dejlige strand eller sønderjyllands historiske byer, perfekt til fugle- og stjerne observation. Fordi her hos os er det mørkt om natten.

Astrupgård ligger meget centralt i Sønderjylland tæt ved Rømø (med Nordeuropas største og mest børnevenlige strand), Ribe og grænsebyen Tønder og den dansk/tyske grænse.

Jeg tilbyder 4 ferielejligheder med forskellig indretning og størrelse mellem 55kvm og 85 kvm. Lejlighederne er velegnet til selvhusholdning. Men man kan også vælge at få morgenmaden serveret.

Rundt om gården er der en legeplads med trampolin, vippedyr, vippe, gynger, rutschebane og et stort badekar. Den store have kan bruges til leg og har bål og grill plads.

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular