Menu

Gourmet restauranter i Rømø & Tønder

Er du på jagt efter en madoplevelse ud over det almindelige? Eller leder du efter en gourmet restaurant, som du ikke lige glemmer? Så har vi her samlet en række spændende spisesteder i Rømø & Tønder, der uden tvivl vil give dig en oplevelse, som stimulerer alle dine sanser.
Visit Rømø Tønder
Online guides

Marsk Restaurant

Gastronomisk oplevelse

Vi huser en fantastisk restaurant, café samt desserthus med hjemmerørt italiensk is. Vi lægger vægt på, at der altid bruges friske råvarer og maden bliver lavet fra bunden. Her serveres mad med smag.

Holms Røgeri - Rømø

Fiskebuffet

Er du til KÆMPE stor fiskebuffet, der kan stave Gourmet og Gastro med stort G, så er Holms Røgeri et sted man bare må besøge. Her finder du et stort udvalg af fisk og mange måder at tilberede dem på. Som noget helt unikt kan du her finde Rømø Østers og Rømø Rejer, som er en anerkendt delikatesse på disse kanter. 

Holms Røgeri er faktisk også en fiskebutik, hvor du kan handle friske fisk direkte fra kokkens egen leverandør.

Skærbæk Centret

Restaurant Staffeli

Restaurant Staffeli i skærbækcentret er en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og tæt på Rømø.

Maden i restauranten er tilberedt af kvalitetsråvarer og alligevel til fornuftige priser.

En rigtig god familierestaurant – også med børnemenuer.

Restaurant Staffeli tilbyder lækre a la carte retter. Nogle aftener bydes der også på buffet.

Café Fru Dax - Rømø

Danmarks Bedste Ishus

Café Fru Dax blev i 2019 kåret som Danmarks Bedste Ishus, og dette er ikke uden grund. En af øens største og bedste udvalg , hvor du kan smage lækre hjemmelavede isvafler. 

Café Fru Dax har dog ikke kun is på menuen, det er nemlig både et ishus og en café. Du kan derfor også nyde en lækker hovedret i hyggelige rammer på deres restaurant, lige ved siden af ishuset. Alle deres retter er veltilberedt, med friste råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. De har et bredt udvalg af lækre frokost- og aftenretter, hvor du kan vælge alt fra sandwich, nachos og smørrebrød til striplon wienerschnitzel og burger. Caféen er dog særligt kendt for deres uimodståelige stjerneskud, som uden tvivl kan mætte den mest sultne mave. 

Restaurant Ø - Rømø

Gourmet a la carte

Søger du en aften med lækker vin og god mad, lavet på kvalitetsrige råvarer, fra lokale leverandører, så kan du hos Restaurant Ø få dig en Gourmetmiddag ud over det sædvanlige. Nyd en uimodståelig middag i smukke omgivelser, med en fantastisk panoramaudsigt over golfbanen i feriecenteret Enjoy Resorts Rømø, sammen med hele familien, dine kollegaer eller din partner. Restaurant Ø er kendt for deres lokale kvalitetsmad til en overkommelig pris og serverer både til morgenmad, brunch, frokost og aftensmad, når du vil holde fri fra køkkenet samt opvasken.

Otto & Ani's Fisk - Rømø

En sand fiskeoplevelse

Otto & Ani’s fisk er et fisketeria, der har en lokation der gør den helt unik.
Fisketeriet ligger nemlig nede på havnen i Havneby, hvor man ikke kan andet end at nyde havnestemningen. Otto & Ani’s Fisk tilbyder fiskeretter af stor anretning og af lækker kvalitet.

Central Hotellet - Løgumkloster

Børges bøfsandwich

I Løgumkloster ligger der en god gammel og klassisk hotelrestaurant, som klart kan imponere enhver med deres berømte Børges Bøfsandwich.
Du får en klassisk bøfsandwich, der er tolket på Hotellets egen måde, hvilket har resulteret i masser af brun sovs, en stor bøf og franskbrød, istedet for den almindelige burgerbolle.

Et must-taste uden tvivl!

Ballum Slusekro - Ballum

God gammeldags dansk mad

Er du til lækker gammel dansk mad, der stadig bliver lavet på de gamle opskrifter, som er gået igennem generationerne, så er Slusekroen i Ballum det helt rigtige sted at spise med familien. 

Slusekroen har en meget speciel lokation – i hederne, bag diget – alene, står Slusekroen midt i pragtfuld dansk natur. 

Virkelig et besøg værd.

Døstrup Landevejskro

Døstrup burgeren

Søger man en specialitet, så skal man prøve Bøfsandwichen, som også er kaldt “Døstrup burgeren). Burgeren er 100% lokale råvare med kokkens egne hjemmelavede ristede løg.

da_DK

Tilmeld dig nyhedsbrevet

bliv opdateret omkring de nyeste oplevelser, events, guides og meget mere.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet, acceptere du vores privatlivspolitik, og du vil fremadrettet modtage nyhedsmails og kampange tilbud.

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular