Visit Rømø & Tønder

Ferieøen Rømø

Rømø ligger som en oase midt i Nationalpark Vadehavet, med frodige områder, enorme badestrande og hyggelige sommerhuse summer Rømø af ferie i Danmark.

Find et sommerhus

spisesteder

Attraktioner

Udforsk events

Badestrand, Heder og Vadehavet

Tager man på ferie på Rømø, vil det første man møder være det enorme vadehav, som man får en uforglemmelig udsigt over når man kører over den 9 km. lange dæmning fra fastlandet til Rømø.

Ved ankomst til øen opdager med hurtigt at naturen er helt anderledes end det man har set på vejen hertil. Træerne er mindre, naturen ser anderledes ud og det begynder at summe af ferieparadis.

Ferie på Rømø

Ideen med en ferie er at komme væk fra hverdagen og opleve noget nyt. På Rømø er der mange ting at gøre og se. Denne lille danske ø har meget at byde på i form af overnatning, restauranter og aktiviteter.

Man kan nyde stranden eller gå en tur i klitterne. Der er også masser af muligheder for udendørs aktiviteter som cykling eller ridning.

Find et sommerhus

spisesteder

Attraktioner

Udforsk events

Til dig der skal opleve øen

Øen skal opleves, og det kan gøres på mange måder, f.eks. kan du leje en cykel, og cykle øen rundt for at udforske de mange attraktioner og seværdigheder, du kan også tage en vandretur ind i de naturfredede plantager midt på øen. 

Er du mere til fart over feltet, så skal du afsted i en strandsejler på sønderstrand eller en ridetur på ryggen er en pony, hest eller islænder.

Psst.... Vidste du?

Rømø strand er den største strand i hele skandinavien. Stranden er 12km lang og op til 3 km bred.

Praktisk information

Rømø er godt nok en ø i Vadehavet, men man skal ikke bekymre sig om hverken færger eller andet.
Der ligger nemlig en 9 km lang dæmning, Som man kan køre over for at komme til Rømø. Vil man derimod gerne til den tyske ø Sild, kan man tage en færge fra Rømø.