Information

Mandag den 2. december 2019 kl. 19:30

Intim julekoncert med Europæiske Melodi Grandprix vinder Emmelie de Forest, som med en stemme af format præsenterer publikum for nogle af de smukkeste julesalmer og for sange med klang og nærvær.

Siden Emmelie som barn sang julekoncerter i den lokale landsbykirke, har hun drømt om at synge julekoncerter igen, så det er en drøm, der går i opfyldelse 2019.

Emmelie elsker julen: ”For mig er juletiden et lyspunkt i den mørke tid. Jeg oplever en helt særlig glæde og livsbekræftende stemning, som jeg gerne vil dele med publikum gennem julesange, der virkelig rører mit hjerte. Julen drejer sig jo i bund og grund om hjertevarme og næstekærlighed – og jeg ønsker, at vi husker på dét midt i juletravlhed og gaveindkøb.”

Ved koncerter på mindre steder skabes et helt særligt nærvær med publikum: ”Jeg når jo at have øjenkontakt med alle under en koncert, og det er meget intimt,” fortæller Emmelie.

Hun glæder sig til at skulle dele julens kærlige budskab i sange som ”En rose så jeg skyde”, ”Dejlig er jorden”, ”Det er koldt derude” og ”Når du ser et stjerneskud” samt nogle af de største amerikanske Christmas carols krydret med en helt nyfortolket version af ”Only Teardrops”. På julekoncerterne bliver Emmelie akkompagneret af en trio.

Danske Emmelie de Forest (født 1993 i Randers) er nok mest berømt for at synge sig ind i danskernes hjerter, da hun vandt Eurovision Song Contest (Europæiske Melodi Grandprix) tilbage i 2013, men hun er også en anerkendt sangskriver, der ud over sangene til egne albummer, også har skrevet for andre kunstnere. Efter Eurovision Song Contest sejren turnerede Emmelie og hendes orkester i bl.a. Europa, USA og Kina.

Teknisk arrangør: Agerskov Handels- og håndværkerforeningArrangøren oplyser

Medbring din billet i udprintet form. Der er tale om unummerede pladser. Dørene åbner klokken 18.30

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular