Menu

Se og Oplev

Arrild ferieby

Hele året...

I modsætning til mange andre ferie steder, så har Arrild ferieby åbent hele året rundt.

Midt i sønderjylland...

Arrild ferieby ligger placeret midt i Sønderjylland, så derfor er der både kort til stranden, motorvejen og seværdigheder

Alt til ferien...

Indenfor byens grænser, finder du daglivare, svømmehal, fiskesø, campingplads, sommerhuse og legepladser.

ALL YOU NEED IS
ARRILD FERIEBY
HELE ÅRET

Til lokalbefolkningens store forundring blev feriebyen etableret i 1976 med 16 feriehuse, efter at kommunen havde opkøbt nogle landbrugsejendomme til formålet. Området blev beplantet medforskellige danske løvtræer og lidt gran og blev til en lys og oplevelsesværdig skov.

I dag råder Arrild Ferieby over ca. 450 private feriehuse, der alle er meget forskellige, så der findes huse for enhver smag og behov.

På den tilknyttede campingplads med 250 enheder og med moderne og handicapvenlige servicebygninger, kan man leje hytter og campingvogne.

Ved indkørslen til Arrild Ferieby ligger OK tankstationen og Dagli´ Brugsen, her kan man hver dag købe friskbagt brød og andre daglige fornødenheder, som man har brug for, når man er på ferie.

Feriecentrets Restaurant byder dig velkommen til vores hyggelige restaurant, hvor der lægges vægt på hygge og personlig betjening og lækre retter tilberedt af friske råvarer.

PLANLÆG DIN SORT SOL

Du kan opleve fra september og oktober/november og igen fra Marts til midt april. I perioderne har du størst sandsynlighed i timerne før og efter solopgang og solnedgang

Hvad skal du medbringe

Ting der gøre oplevelsen lidt bedre.

Hvis du vælger guidede tur

Hvis du vælger at tage på en guided tur, slipper du for at sidde fast i kø og derefter finde en ledig parkeringsplads, For trafikken er meget tæt så længe der er sort sol. Derudover så spare du også timer på at lede efter de mange stære.

Hvis du køre selv

Pakker du selv bilen skal du være opmærksom på at der ofte kan være utrolig meget trafik omkring de populære steder. Vi anbefaler at man benytter sig af en af de guidede ture som man kan komme på en bus der kører ud til Sort sol.

Populært på Rømø

Rømø & Tønder - Velkommen

Lakolk Strand

På Lakolk strand kan du tage din bil med helt ud til vandet og parkere for at bade. Lakolk strand er den mest besøgte strand på Rømø.

DSC_0252

Sønderstrand

Sønderstrand er den bredeste strand og byder på mange aktiviteter såsom Kitebuggy, Blokart, kitesurfing og Rideture.

SyltExpress_1677

Rømø-Sylt Færgen

Fra havneby på Rømø kan du tage færgen til Sylt, hvilket er den enestemåde hvorpå du kan tage din bil med til Sylt.

National museet kommandørgården

Kommandør Gården

Nationalmuseets Kommandørgård er en af Rømøs rige gamle slægtsgårde – fuldt møbleret i både bolig og længer.

lakolk butikcenter

Lakolk Butikscenter

Lakolk butikstorv er en oplevelse i sig selv, Hele miljøet emmer af hygge og ferie.

Aussenansicht_-_Sankt_Clemens_Kirke_(Rømø)

Sct. Clemenskirke

Rømø Kirke er oprindelig bygget i 1200 tallet, men blev stærkt udvidet i 1600-1700 tallet, da velstanden på øen voksede.

Ting du skal opleve i Vadehavet

Bade på den "næsten uendelige strand"

Stranden på Rømø er ikke nogen almindelig strand, den er nemlig så stor at på det breddeste led er stranden op til 3km bred. Det betyder også at når der er lavvande, så kan man gå meget langt ud i vandet, før at man ikke kan bunde mere

lakolk

Lakolk Butikscenter

Lakolk butikstorv er en oplevelse i sig selv, Hele miljøet emmer af hygge og ferie,man fornemmer hurtigt, at alle medarbejdere er opsatte på at give gæsterne på Lakolk en god oplevelse

Havneby

Havneby er en hyggelig by på Rømø hvor du finder alt hvad turisthjertet begærer. Her den gamle industrihavn, shopping muligheder og gode spisesteder.

Mærk tidevandet

Noget man bare skal afprøve er at befinde sig i Vadehavet, når tidevandet skifter. Der er noget magisk over at kunne mærke vandet trække ind over føderne, og være vidne til når vandstanden stiger som den gør hver eneste dag.

Tønnisgaard

En gammel Kommandørgård på Rømø som i dag er lavet om til et naturcenter, som arrangere mange forskellige og spændene events.

Inspiration

3 events som er et "must-see"

Rømø og Tønder er spækket med gode begivenheder hele året rundt. Vi har fundet 3 events du bare skal opleve på disse kanter af Danmark.

da_DK

VIND ET OPHOLD

DELTAG I VORES KONKURRENCE

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Mange tak

Fordi du har valgt at hjælpe os med at blive bedre, Det betyder meget at vi kan udvikle os til at yde en bedre service til vores besøgende

Beskriv her ved siden af hvad du har oplevet hvad der kunne være bedre. Beskriv så godt du kan.

Feedback formular

Skriv din feedback anonymt her i vores formular